La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

AMAZON PRIME VIDEO Ciència-ficció

Història ambientada en un barri de Chicago una dècada després d’una ocupació extraterre­stre. La pel·lícula explora les dues perspectiv­es del conflicte: la dels que van decidir col·laborar amb els alienígene­s nouvinguts i la dels dissidents que es van enfrontar a la invasió i van arriscar les seves vides.

HBO ESPAÑA Drama

La plataforma ha incorporat aquest film dirigit el 2003 per Peter Webber i protagonit­zat per Scarlett Johansson. A l’Holanda del 1665 la Griet entra a servir a casa del pintor Johannes Vermeer, que, conscient dels dots de la jove per percebre la llum i el color, l’anirà introduint a poc a poc al món de la seva pintura.

NETFLIX

Nova entrega d’aquesta barreja de thriller i culebrot mexicà que gira entorn de la incògnita de qui és el culpable de la mort de la Sara. Els nous episodis se centren més a indagar el fosc passat de la protagonis­ta, una vida amb molts secrets que sorprendrà especialme­nt el seu germà Álex (Manolo Cardona).

DISNEY+

Sèrie ambientada al món de Con amor, Simon, pel·lícula inspirada en la novel·la Yo, Simon, Homo Sapiens, de Becky Albertalli. En Victor, un nou estudiant de l’institut Creekwood, s’embarca en un viatge en què s’enfronta als seus problemes a casa, s’adapta a una ciutat nova i explora la seva orientació sexual.

MOVISTAR+ Documental

Producció que narra els orígens de la fundació Lo que de Verdad Importa i que recull el seu compromís en la difusió dels valors humans en la societat. El documental ofereix testimonis inspirador­s d’alguns protagonis­tes que han ajudat a difondre’ls com Rafa Nadal, Anne Igartiburu o Pedro Piqueras.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain