La Vanguardia (Català-1ª edició)

PASSATEMPS

- Carminavil­aseca@gmail.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn

21 de desembre al 19 de gener

Aquari

20 de gener al 17 de febrer

Peixos

18 de febrer al 19 de març És important que tingueu present que el primer pas de la ignorància és presumir de saber. Podríeu patir despeses impreviste­s a causa dels fills.

Les tensions a la llar seran per culpa vostra. Tingueu en compte que la paciència i el temps fan més que la força i la violència.

Algun company de feina maquina en contra vostra, però recordeuho: quan la veu d’un enemic acusa, el silenci d’un amic condemna.

Els amics us podrien desequilib­rar l’economia. Eviteu fer préstecs: us costarà de recuperar-los. Deixeu volar la imaginació i veureu el bon camí.

Una cosa que fa temps que espereu s’endarrerir­à una mica, però s’acabarà fent realitat. Avui no és un bon dia per anar a festes socials.

Procureu no divulgar massa els vostres interessos personals: parlant es perd força i de vegades es trunquen els desitjos personals.

Teniu les antenes ben posicionad­es i la intuïció està més desenvolup­ada que mai. No escolteu consells: sou vosaltres qui n’heu de donar.

La vostra ment està molt desperta: aprofiteu-ho per escriure, fer una conferènci­a o mantenir un diàleg interessan­t, ja que us sortirà tot bé.

La presència d’ànim i el valor en l’adversitat serveixen per conquerir l’èxit més que un exèrcit. Ara arriba el reconeixem­ent que us mereixeu.

Avui les relacions sentimenta­ls seran secretes i clandestin­es. Un petó legal no val mai tant com un petó robat.

La parella o el vostre soci podrien patir un contratemp­s: estigueu atents per evitar mals pitjors. Possibilit­ats de consolidac­ió del lloc de treball.

La relació entre companys de feina i subalterns no serà excessivam­ent fluida. Si voleu evitar problemes, mantingueu-vos invisible.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain