La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

TCM

El canal celebra que Cher fa 75 anys amb quatre dels seus films més destacats: Silkwood (18.05 h), on comparteix cartell amb Meryl Streep; Las brujas de Eastwick (22 h), amb Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon i Jack Nicholson; Sirenas (20.15h), amb Winona Ryder, i Hechizo de luna (23.55 h), amb què va guanyar l’Oscar.

NETFLIX Thriller

Will Smith protagonit­za aquesta pel·lícula dirigida per Ang Lee en què interpreta Hentry Brogan, un franctirad­or que s’acaba de retirar. Tot i això, no li serà fàcil perquè s’haurà d’enfrontar a un clon seu més jove i més fort que una agència secreta del Govern ha creat per matar-lo.

FILMIN Documental

Documental sobre el pas de la banda islandesa Hatari per Eurovisió el 2019 i el seu esforç per visibilitz­ar la causa palestina. La gala se celebrava a Tel-Aviv (Israel) i durant les votacions van ensenyar una bandera de Palestina, un repte gens senzill, ja que el festival dedica grans esforços a mantenir una imatge lliure d’ideologia.

ODISEA Sèrie documental (22.30 h)

Producció que revela els secrets arquitectò­nics dels dotze estadis que acolliran l’Eurocopa 2021, entre els quals hi ha Wembley (Londres), l’Allianz Arena (Munic) o el Parken Stadion (Copenhague­n). En el cas d’Espanya, la sèrie ensenya San Mamés (Bilbao), estadi que va ser substituït per La Cartuja (Sevilla).

Temporada 3 (22 h)

Mercedes Milá i el seu gos Scott tornen amb quatre nous episodis de la seva aventura més personal. La sexualitat masculina, l’alimentaci­ó del futur, l’educació i com és la relació entre els humans i les seves mascotes són els temes que s’abordaran a la tercera temporada del programa.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? E
E

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain