La Vanguardia (Català-1ª edició)

Katy Perry munta un ‘escape room’

-

Maluma ha posat així aquesta setmana per als seus seguidors

La cantant nord-americana Katy Perry (36) ha desafiat els seus més de 120 milions de seguidors a Instagram. Els ha organitzat una mena d’escape room fotogràfic­a. La california­na ha amagat pistes en una imatge que ha compartit en què apareix subjectant una lupa gegant. Cal llegir el peu de foto per entendre que ets dins un joc. “Què hi ha sota la sabata dreta?”, escriu Perry. Allà hi ha un petit text on, quan fas zoom, es pot llegir: “Cerca al meu dit índex esquerre”. I, novament, quan mous la fotografia, nova pista: “Mira’m

Jennifer Love Hewitt, sorpresa amb el tercer

el coll”. I així fins que aconseguei­xes acabar la gimcana a la lupa, on hi ha l’última pista. El premi per a qui arriba fins al final és l’enllaç des d’on es poden comprar les entrades en prevenda dels seus nous concerts.

Aquesta setmana també s’ha donat a conèixer la primera imatge del retrobamen­t dels protagonis­tes de la premiada i aclamada sèrie Friends. L’esperat capítol s’emetrà a la televisió dels Estats Units (HBO Max) el 27 de maig, setze anys després de l’emissió del seu últim episodi d’aquesta sèrie d’èxit.

Dos canvis de look sorprenen aquesta setmana: el d’Elisabeth Moss (38), d’El cuento de la criada, que s’ha passat al castany, i el de Charlize Theron (45), que s’ha atrevit amb el pèl-roig. La sorpresa que s’ha emportat l’actriu Jennifer Love Hewitt (42) amb el tercer embaràs, el seminú del colombià Maluma i el retrobamen­t de dos matrimonis que s’adoren completen la selecció de la setmana.

 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain