La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta 12A

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

APTA

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

Borrar el historial

12A

Comèdia dramàtica: Tres veïns que tenen problemes amb les xarxes socials, internet i la televisió declaren la guerra als gegants tecnològic­s. 110 min.

C

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

APTA

Animació: Segons explica la llegenda, hi ha un diamant màgic que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena. 81 min.

Chaos Walking

12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Charulata. La esposa solitaria

APTA

Drama romàntic: Història de la Charulata, la jove dona d’un intel·lectual ric que se sent abandonada pel seu espòs. 117 min.

D

Detectiu Conan: La bala escarlata 7A

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

E Érase una vez en Queens 12A

Drama: Alfred Chin, Boogie per als seus amics, estudia a l’institut i somia amb ser una estrella de bàsquet. 90 min.

Este cuerpo me sienta de muerte

16A

Comèdianeg­ra:Unassassíi­ntentamata­rlaMilliei­totsdosesd­esperten en el cos de l’altre. Té 24 hores per recuperar el seu cos. 101 min.

Félix y el tesoro de Morgäa

APTA

Animació: Aprofitant l’absència de la seva mare, la qual part en un creuer per descansar i relaxar-se, Fèlix, de 12 anys, surt a buscar el seu pare. 90 min.

First Cow

12A

Comèdia dramàtica: En la dècada de 1820, un cuiner és contractat per una expedició de caçadors de pells a l’Estat d’Oregon.121 min.

G

Ghosts 12A

Drama: A Istanbul, mentre es produeix una pujada de tensió en tot el país, quatre personatge­s es creuen en un barri en procés de gentrifica­ció. 90 min.

Godzilla vs. Kong

12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

Guardianes de la Noche, la película: Tren infinito

A

F

16

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

H

Herencia

APTA

Documental: Històries de vides, personatge­s que mentre viuen la seva “cubania” ens mostren un patrimoni cultural ric, antic i que ve de lluny. 60 min.

Hijos del sol

12A

Drama: Ali i els seus tres amics treballen per mantenir les seves famílies fent petits treballs i cometent delictes menors. 98 min.

Honeyland

APTA

Documental: L’Hatidze es dedica a criar colònies d’abelles en uns cistells fets a mà. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. 85 min.

I

Ilargi Guztiak. Todas las lunas 12A

Drama: Durant les raneres de l’última guerra carlista, una nena és rescatada d’un orfenat per una misteriosa dona que habita a la profundita­t de bosc. 101 min.

Isabella

16A

Drama: Mariel es una actriu que desitja el paper principal de l’obra Mesura per mesura, de Shakespear­e, el d’Isabella. 80 min.

K

Kalel, 15

SC

Drama: Kalel sap el que és un secret: la seva mare manté una relació extramatri­monial; la seva germana ha avortat, i ell és fill d’un sacerdot. 100 min.

L

La Lego pel·lícula 2

APTA

Animació: Cinc anys després dels esdevenime­nts que van tenir lloc a Bricksburg, els habitants han de fer front aquest cop a una nova amenaça de proporcion­s gegantines. 106 min.

Las Brujas (de Roald Dahl)

7A

Aventura: El Bruno se’n va a viure amb la seva àvia a un poble d’Alabama, on tenen estranyes trobades amb bruixes. 106 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Los traductore­s

12A

Thriller: Nou traductors, de nou nacionalit­ats diferents, són contractat­s per traduir una trilogia, i han de romandre tancats sense contacte amb el món exterior. 105 min.

M

Mamá María 12A

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Mía y Moi

SC

Drama: Després de perdre a la seva mare, Mía i Moi es refugien en l’atrotinada casa familiar, al camp, a la meitat del no res. 107 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Mortal Kombat

18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N

Nadie 18A

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

O

Otra ronda

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P

Palm Springs 16A

Comèdia: Atrapats en un bucle temporal, dos convidats a un casament construeix­en una història d’amor entre ells a força de reviure el mateix dia una vegada i una altra. 90 min.

Península

16A

Suspens: Quatre anys després d’un contagi zombi, un grup de mercenaris torna per recuperar un botí milionari. 115 min.

Petit país

16A

Drama: Gabriel és un nen de deu anys que passa el dia amb els seus amics als carrers de Bujumbura, Burundi. 113 min.

Poliamor para principian­tes

12A

Comèdia: Satur i Tina són un matrimoni en què ella aporta els diners i ell s’ocupa de la casa i el nen. El problema és que el nen, Manu, ja té 28 anys. 97 min.

Q

Quo vadis, Aida?

Drama històric : Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora de l’ONU a Srebrenica. La seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l’ONU. 101 min.

R

Raya i l’últim drac

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Regreso a Hope Gap

7A

Drama: Una parella i el seu fill visiten un poble costaner, on el pare li diu al seu fill que vol deixar la seva mare. 100 min.

Rondinaire: El conte d’un bruixot

APTA

Animació: Passar les vacances d’estiu a l’increïble parc d’atraccions de l’àvia Mary ha estat sempre una experiènci­a molt emocionant. 97 min.

Ruega por nosotros

16A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min. 12A

Thriller: Després de la desaparici­ó d’una dona durant una tempesta de neu, cinc desconegut­s es veuen atrapats en un misteri que cap d’ells s’esperava. 117 min.

Spiral: Saw

SC

Terror: El detectiu Ezekiel Banks i el seu company novell prenen les regnes d’una investigac­ió sobre una sèrie d’esgarrifos­os assassinat­s. 93 min.

Sweat

16A

Drama: Sylwia Zajac és una monitora de fitness de 30 anys que viu a Varsòvia i que s’ha guanyat l’estatus de celebritat. 105 min.

T

Tiburón blanco 12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tierra Santa. El último peregrino

12A

Drama: Carmen veu que la seva família està en crisi: el seu matrimoni està estancat, el seu marit no compta amb ella i els seus fills no la comprenen. 86 min.

Tom i Jerry

U

Una joven prometedor­a

7A 16A

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Una veterinari­a en la Borgoña

Comèdia:AlcordelaB­orgonya,Nico,l’últimveter­inaridelaz­ona,lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família.91 min.

Upsss! 2: I ara on és Noè? L’aventura continua

7A

APTA

Animació: L’arca de Noè va a la deriva en mar obert. Després de setmanes sense terra a la vista, les reserves d’aliments s’estan esgotant. 86 min.

V

Ven y mira (Masacre) 18A

Drama bèl·lic: Quan les forces nazis envaeixen el seu poble a l’actual Bielorússi­a, l’adolescent Flyora s’uneix a la resistènci­a. 145 min.

Vivir sin nosotros

16A

Drama romàntic: Una jove parella afronta la seva ruptura. Per Hampus és un alleujamen­t trencar amb la seva autodestru­ctiva relació, mentre que Adrian està desconsola­t. 104 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain