La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’últim servei a Florentino Pérez

-

Zinédine Zidane arriba a l’últim partit de la Lliga, en què el Reial Madrid esgota les seves opcions a Valdebebas contra el Vila-real, sense haver aclarit el seu futur, malgrat que tot fa pensar que abandonarà la nau tot i que encara li queda una temporada firmada. Seríem, doncs, davant l’últim servei que li presta a Florentino Pérez, que va recórrer al francès com a recanvi d’urgència després de l’acomiadame­nt de Santiago Solari la temporada 2018-2019.

En la roda de premsa d’ahir Zidane va tenir una frase concloent: “Segur que el Reial Madrid pot ser més bon equip sense mi”, va afirmar. Va semblar tot un comiat, més encara si se suma a totes les vegades que li han preguntat pel mateix els últims temps: en totes ha rebutjat contestar de manera clara. L’excusa sempre és la mateixa: “Hem de posar tota l’energia en el partit contra el Vila-real. Després de 37 jornades no perdrem temps a parlar de l’any que ve”, va reiterar una vegada més.

Zidane arriba al partit contra el submarí avalat per la seva vella guàrdia, jugadors com Varane, Ramos (tots dos van tornar a la convocatòr­ia després de setmanes fora), Marcelo, Modric o Benzema. Dels que van guanyar tres Champions seguides només hi falta Kroos, absent per la covid. Ha demanat als seus futboliste­s un últim esforç per poder anar-se’n en gran, però se’l nota cansat, molest per la crítiques i afectat per una temporada amb més de 50 lesions i més de deu casos de covid. Zidane necessita un respir, i segurament nous reptes. A Torí el volen.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain