La Vanguardia (Català-1ª edició)

Bodes “tant sí com no” per Zoom

Els enllaços retransmes­os per streaming comencen a guanyar adeptes per esquivar les restriccio­ns per la pandèmia i acostar la cerimònia als familiars que viuen lluny

- JOSEP FITA

La Sandra i en Txetxu tenien clar que més enllà de virus i restriccio­ns volien casar-se el 2020. Qui més qui menys sap, o es pot imaginar, que organitzar un casament convencion­al pot assemblar-se a una àrdua cursa de fons: convidats, església, reserva d’habitacion­s, restaurant, músics, viatge, imprevisto­s, cancel·lacions, trucades, tensió... Però si a tot això s’hi suma una pandèmia mundial, aquesta cursa de fons passa a convertir-se en una d’obstacles. Doncs ells es van enfrontar a aquesta prova sense por, i en van

I ells eren al mig. Però tenien clar que ho aconseguir­ien. “Estava decidida a casar-me tant sí com no”, afirma la Sandra.

I va arribar el dia, el dissabte 10 d’octubre de l’any passat. Divendres, Bonaut s’havia desplaçat fins a l’església madrilenya de Los Jerónimos, on es casava la parella (de 29 anys tots dos), per deixar-ho tot preparat. Prop de 90 persones van acompanyar físicament els nuvis a la parròquia mentre 20 més van seguir la cerimònia des de la Casa de Mónico, on tindria lloc la celebració, i d’altres ho van fer des d’Oxford (Anglaterra) o Bordeus (França).

La retransmis­sió va ser un èxit. cerimònia, que és el més representa­tiu del casament. El moment de la celebració ja quedarà immortalit­zat amb el servei de videografi­a”.

La Mayte i en Guillermo són una altra parella de valents que van desafiar la pandèmia per donar-se el “sí, ho vull”. També es van casar a Madrid, malgrat que la primera idea era fer-ho a Lleida, d’on és originària ella. Tot i això, van haver de descartar-ho per la situació epidemiolò­gica que vivia la província catalana al juliol, quan pretenien celebrar el seu casament. Al final es van casar el 5 de setembre a la parròquia madrilenya de San Fermín de los Navarros.

De seguida va sorgir la idea de

 ?? SON TOP FIESTA ?? Imatge del casament de la Sandra i en Txetxu retransmés per Zoom
SON TOP FIESTA Imatge del casament de la Sandra i en Txetxu retransmés per Zoom

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain