La Vanguardia (Català-1ª edició)

41 88 60 44

- ***

Mirin Ibarguren

Joan Collins

Lucía Galán

Sergio Mur

22.05 HORES Acció

131 minuts

MOVISTAR+ Thriller

Aquest film del 2020 basat en fets reals està ambientat en una escola femenina nazi del sud d’Anglaterra pocs dies abans de l’esclat de la Segona Guerra Mundial. En un ambient d’intrigues, la institució es converteix en moneda de canvi per a espies i agents internacio­nals. Dirigida per Andy Goddard.

AMAZON PRIME VIDEO Intriga

En l’adaptació de la novel·la homònima d’Agatha Christie, el patriarca d’una família adinerada és assassinat poc després que la seva neta presenti el seu promès. El jove, fill d’un detectiu de Scotland Yard, haurà de resoldre el crim. Glenn Glose i Christina Hendricks brillen en les seves interpreta­cions.

NETFLIX

Aquesta sèrie guanyadora d’un premi Emmy torna amb una entrega que narra la relació de la Denise (Lena Waithe) i l’Alicia (Naomi Ackie). Dirigida pel seu cocreador, Aziz Ansari, aquesta temporada il·lustra els alts i baixos del matrimoni, les lluites contra la fertilitat i el creixement personal de la parella, tant junts com per separat.

DISNEY+

Aquesta minisèrie de sis capítols explica les aventures de dos personatge­s de l’univers Marvel. Sis mesos després de rebre la capa del Capità Amèrica, Falcon (Anthony Mackie) s’uneix a Bucky Barnes (Sebastian Stan) en una aventura que posa a prova les seves habilitats. Promet la continuïta­t de Los Vengadores.

ATRESPLAYE­R PREMIUM Concurs

Com a aperitiu de l’estrena, el diumenge 30 de maig, de la versió espanyola de Drag race, avui la plataforma estrena a les 20 h Meet the queens, en què els espectador­s coneixeran les deu reines participan­ts. Supremme de Luxe és la presentado­ra de Drag race, mentre Javier Calvo, Javier Ambrossi i Ana Locking formen el jurat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain