La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mor un noi de 14 anys en un accident durant les celebracio­ns a Madrid

- BARCELONA

Redacció i agències

Un menor de només catorze anys va morir ahir a la nit com a conseqüènc­ia del cop rebut quan va impactar contra un mur de l’aparcament subterrani de Santa Ana, a Madrid, quan celebrava des de la finestreta d’un vehicle el títol de la Lliga aconseguit per l’Atlètic de Madrid unes quantes hores abans. El vehicle el conduïen uns amics dels seus pares i també viatjava amb ell un dels seus germans.

Els fets van passar cap a les nou de la nit a l’entrada del pàrquing subterrani de Santa Ana, segons van informar Europa Press fonts d’Emergèncie­s Madrid.

El menor viatjava en un vehicle al costat de la seva família i amics, abillats amb bufandes de l’Atlètic de Madrid amb motiu de la celebració del títol de lliga aconseguit pel conjunt blanc-i-vermell. Lamentable­ment, la seva alegria va donar pas a un tràgic accident.

La reconstruc­ció dels fets indica que el noi havia tret mig cos fora de la finestreta de la furgoneta i va tenir la mala sort d’impactar amb violència contra un mur de l’aparcament, al qual s’entra després d’una baixada que dona a una corba. Com a conseqüènc­ia del fort cop rebut, el menor va patir un traumatism­e cranioence­fàlic sever i va entrar en parada cardioresp­iratòria.

Els sanitaris del Samur-Protecció Civil van acudir de seguida al lloc dels fets i li van practicar durant al voltant d’una hora les maniobres prescrites per a la ressucitac­ió cardiopulm­onar avançada, tot i que finalment només van poder certificar la mort del noi.

Un psicòleg del Samur-Protecció Civil va prestar assistènci­a als familiars i amics del menor. A l’aparcament també van acudir agents de la Policia Municipal, que es van fer càrrec de la investigac­ió, tal com marquen els protocols en aquests casos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain