La Vanguardia (Català-1ª edició)

Zidane continua sense aclarir si continuarà o no

- CARLOS NOVO

Zinédine Zidane no va voler aclarir a la roda de premsa de després del partit si continuarà o no a la banqueta del Reial Madrid la pròxima temporada, com tot sembla indicar per la negativa a confirmar la seva continuïta­t els últims mesos: “Ara cal estar tranquil i els pròxims dies ho anirem parlant. I ja està. Ben aviat veurem què passarà. No només amb mi, amb tot el que farà el club per a la pròxima temporada”, va afirmar l’entrenador en un lògic ambient de tristesa per la pèrdua del campionat.

Quan se li va preguntar si posaria el seu càrrec a disposició del club (li queda un any de contracte firmat) la seva resposta va ser igual de vaga: “Ho heu dit vosaltres, no hem guanyat res. Sabem què hem d’aconseguir. L’afició és aquí el més important. Ha d’estar molt orgullosa del que han fet els jugadors. Ho hem donat tot”.

Zidane va reconèixer així mateix que el seu estat d’ànim no és bo: “L’estat d’ànim és fotut. Si m’ho preguntes, aquesta és la resposta”.

L’entrenador francès va voler acomiadar la seva compareixe­nça amb un missatge d’agraïment als seus jugadors i a l’afició: “Cal donar les gràcies a la nostra afició perquè sempre han donat suport a l’equip des de fora. Crec que tothom pot estar orgullós dels jugadors perquè ho han donat tot. No ha estat fàcil però al final hem guanyat. És un dia per felicitar tota la plantilla. I ja està”. El dia va poder ser l’últim de

EL FUTUR “Ara cal estar tranquil, els pròxims dies parlaré i veurem què passa”, va dir Zidane

EL MISSATGE DE CASEMIRO “El nostre entrenador i el nostre capità són molt importants per a nosaltres, són icones del club”

Sergio Ramos al Madrid. El capità no va jugar ni un minut malgrat ser a la banqueta i es va retirar sense fer declaracio­ns. El seu contracte acaba el 30 de juny i avui dia no hi ha acord entre el club i el futbolista per a la renovació.

Casemiro va ser el jugador que va parlar després del partit i va enviar un missatge sobre el seu capità i el seu entrenador. Quan se li va preguntar al brasiler si la plantilla volia la continuïta­t de tots dos va dir el següent: “Ho has de preguntar al president. El nostre entrenador i el nostre capità són molt importants per a nosaltres, són icones del club, però no és decisió meva”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain