La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

MOVISTAR+ Comèdia d’acció

Pel·lícula britànica sobre robatoris que surten malament, persecucio­ns i sacerdots, molt a l’estil de les comèdies d’acció violentame­nt absurdes de Quentin Tarantino o Guy Ritchie. Per venjar la mort de la seva mare, en Pixie idea un robatori perfecte. Però després d’executar-lo haurà de fugir d’un grup de gàngsters.

RAKUTEN TV Thriller

Protagonit­zada per Anthony Hopkins. Un assassí profession­al ha de matar el seu objectiu. L’única pista que se li dona és l’hora i el lloc on trobarà la seva presa. Amb diverses víctimes possibles i un xèrif a l’aguait, l’assassí intenta complir la seva missió mentre les trobades amb una dona el poden fer descarrila­r de la tasca.

HBO ESPAÑA

Aquesta sèrie mostra des d’un nou punt de vista les sessions de psicoteràp­ia. Les històries individual­s dels pacients del doctor Paul Weston aborden problemes extrapolab­les. Cada episodi se centra en una única sessió amb cada pacient per a cada dia de la setmana, incloenthi ell mateix en la sessió dels divendres.

FILMIN Minisèrie

Dividida en tres episodis i basada en fets reals, explica la història de tres noies joves que van ser abusades sexualment i traficades per homes britànics d’origen pakistanès a Rochdale. En un escenari de correcció política per no ser titllats de racistes, les autoritats se’n mantenen al marge.

NETFLIX Documental

Aquest any va obtenir l’Oscar al millor documental. Defineix en primera persona la curiosa relació entre el protagonis­ta i un pop (una femella, recalca el narrador), un fet que podria semblar una mentida excèntrica, però la força de les imatges el converteix en una veritat reveladora dels misteris de la naturalesa.

 ??  ?? E
E
 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain