La Vanguardia (Català-1ª edició)

Més màscares i pistes més intuïtives, novetats de ‘Mask Singer’

Segona edició del concurs d’Antena 3 després del programa previ de dilluns

- FRANCESC PUIG

Aquesta nit sí que comença el ball de màscares. Tot i que semblava que Antena 3 estrenaria la segona temporada de Mask Singer: adivina quién canta dilluns, la cadena va optar finalment per emetre un especial de presentaci­ó de màscares com a programa previ. L’objectiu era protegir l’estrena d’aquesta nova edició del seu espai estrella pels canvis de programaci­ó de la competènci­a, especialme­nt de Telecinco, que va traslladar Supervivie­ntes: Conexión Honduras de la nit de diumenge a dilluns.

La nova edició ve amb algunes novetats per provar de superar l’èxit de la primera: augmenta el nombre de màscares (15 de regulars, dues convidades i una digital que es podrà seguir a través d’Atresplaye­r Premium), Paz Vega s’incorpora com a investigad­ora després de guanyar la primera edició, i uns prismàtics d’or sembraran la discòrdia entre els investigad­ors, ja que se’ls endurà qui més màscares descobreix­i.

El concurs presentat per Arturo Valls ha promès, a més, que aquest any el càsting d’emmascarat­s sorprendrà molt més que l’any passat. “L’any passat vaig dir que era el millor càsting de la història de la televisió, però aquest any és el doble de fort i no enganyem”, va apuntar durant la roda de premsa de presentaci­ó Javier Ambrossi, que aquest any repeteix com a investigad­or del programa.

Amb ell hi haurà Javier Calvo, José Mota i Paz Vega com a equip d’investigad­ors que haurà d’endevinar qui s’amaga sota de les màscares que faran actuacions musicals sobre un escenari. I ho faran ajudats per vídeos amb pistes, que aquest any seran menys clares i aniran mes dirigides a l’intuïtiu”, va avançar Ambrossi.

“S’ha reforçat el secretisme perquè l’espectador jugui de la manera més divertida possible, perquè si no es perd tota la màgia. Hem intentat que tot sigui tan

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain