La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

-

20.35 h

Óscar López parla amb el pianista James Rhodes sobre Made in Spain, el llibre en què explica com es va enamorar d’Espanya, fins al punt de fixar la seva residència aquí. També abordarà la llei de protecció a la infantesa, aprovada recentment, en què ha participat. El programa també compta amb Pau Arenós i Alexis Racionero.

HBO ESPAÑA Drama

Fa 40 anys que Joan Castleman (Glenn Close) sacrifica els seus somnis per mantenir viva la flama del seu matrimoni amb el seu marit, Joe Castleman (Jonathan Pryce). Però ha arribat al límit. En vigílies del lliurament del premi Nobel de Literatura a en Joe, la Joan decideix revelar el seu secret més ben guardat.

NETFLIX Thriller

Un letal virus ha aniquilat milers de persones. El govern britànic evacua els superviven­ts sans i aixeca una muralla per evitar la fugida dels infectats. Quan, trenta anys després, el virus reapareix, el govern envia a la zona un equip d’especialis­tes d’elit amb la missió d’obtenir una vacuna.

DISNEY+ Bèl·lic

A finals de la II Guerra Mundial a un selecte grup d’historiado­rs i experts en art, britànics i nord-americans se’ls encomana la important i perillosa missió de recuperar les obres d’art robades pels nazis durant la guerra per tornar-les als seus legítims propietari­s. Protagonit­zada per George Clooney i Matt Damon, entre d’altres.

MOVISTAR SERIES

Comèdia semiautobi­ogràfica sobre dos amics, en Dan i en Kevin, que viuen al barri de Flatbush, Brooklyn. Al llarg de deu episodis de mitja hora aquests millennial­s narren el seu dia a dia en un ambient de barri marginal i amb estètica indie que dona lloc a tota mena de situacions còmiques, reflexions i crítica social.

FILMIN Documental

La pel·lícula documental Sylvia Plath: Dentro de la campana de cristal narra la història de la novel·la de la poetessa Sylvia Plath La campana de vidre (The bell jar), així com els paral·lelismes entre la seva vida i el llibre. El documental inclou el testimoni de la filla de l’escriptora, Frieda Hughes, sobre la seva mare.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain