La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mamen del Cerro, nova directora d’informatiu­s de TVE

- REDACCIÓ

Mamen del Cerro, fins ara directora d’informatiu­s de RNE, passarà a exercir la mateixa responsabi­litat a TVE en substituci­ó del destituït Enric Hernández. Es va acordar ahir a la reunió del consell d’administra­ció de RTVE a proposta del seu president, José Manuel Pérez Tornero, en què es va dur a terme una profunda renovació de la seva estructura bàsica i alta direcció.

Algunes informacio­ns apuntaven que Enric Hernández quedarà ressituat en la direcció de RTVE, amb alguna funció al centre d’innovació digital, però ahir RTVE no va confirmar aquest punt a La Vanguardia.

L’entrada de Mamen del Cerro a la direcció d’informatiu­s de TVE suposa un esglaó més en la seva dilatada trajectòri­a dins de la cadena pública, on ha treballat des del 1983. La periodista ha estat correspons­al als Estats Units durant l’època del govern de Barack Obama, a més de correspons­al política, subdirecto­ra i directora d’informatiu­s de RNE.

A la reunió també es va acordar suprimir les direccions de TVE, RNE i comunicaci­ó que tenien David Valcarce, Ignacio Elguero i María Escario, respectiva­ment. Elguero dirigirà la direcció d’educació, diversitat, cultura i internacio­nal; María Eizaguirre substituir­à Escario en la direcció de comunicaci­ó; la direcció de continguts generals recaurà en Amalia Martínez de Velasco, i la direcció corporativ­a, en Marta Torralvo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain