La Vanguardia (Català-1ª edició)

Prisa renova la direcció de la Ser i crea Prisa Audio

Ignacio Soto, nomenat nou director general de l’emissora

- REDACCIÓ

Prisa Media va anunciar la renovació de l’equip directiu de la Ser “apostant per la promoció del talent intern” i la creació de la plataforma transversa­l Prisa Audio, que unificarà tots els continguts d’àudio no lineal (podcast) del grup de comunicaci­ó. Ignacio Soto serà el nou director general de la Ser, i Montserrat Domínguez, directora de continguts. Així ho va donar a conèixer ahir la companyia, que va detallar que María Jesús Espinosa de los Monteros serà la directora general de Prisa Audio i reportarà directamen­t el president executiu de Prisa Media, Carlos Núñez.

Pel que fa a aquesta nova plataforma, va avançar que agruparà els continguts de podcast de tots els suports de Prisa Media, tant ràdio com premsa (El País, Cinco Días, As) a Espanya i a Llatinoamè­rica. A més, va afegir que Espinosa de los Monteros ha exercit els últims cinc anys la direcció de Podium Podcast, adscrit fins ara a Prisa Radio.

D’altra banda, Prisa va indicar que a la Ser s’unifiquen les dues direccions generals existents actualment en una de sola, que estarà sota la responsabi­litat d’Ignacio Soto, fins ara director general de gestió, que assumeix, a més, gran part de les funcions que exercia Daniel Gavela. “Ignacio Soto té una àmplia experiènci­a en la gestió de mitjans de comunicaci­ó i en transforma­ció digital, i ha treballat en l’àrea de ràdio i de premsa de Prisa”, va subratllar.

Així mateix, va apuntar que es nomena directora de continguts de la Ser Montserrat Domínguez, “periodista amb una àmplia i destacada trajectòri­a que combina una profunda experiènci­a multicanal tant en el si del Grup Prisa com en altres mitjans audiovisua­ls, com ara Antena 3 o Telecinco”. Coordinarà les direccions d’informatiu­s, antena i programes i esports.

Per la seva banda, Guillermo Rodríguez assumeix la direcció d’informatiu­s, com també la responsabi­litat de continguts digitals de la Ser. Director del HuffPost des de fa tres anys, té un perfil netament digital i una dilatada experiènci­a en gestió de redaccions.

“Els nous responsabl­es configuren una potent renovació generacion­al, tots han estat promociona­ts des del si del grup, estan dotats d’un marcat perfil digital i tenen una experiènci­a transversa­l en els diferents mitjans de comunicaci­ó”, va manifestar Prisa.

La companyia ha transmès a Pedro García Guillén, a Daniel Gavela i a Daniel Anido, fins ara director d’informatiu­s, “el reconeixem­ent i màxim agraïment per l’exitós període de gestió, que ha permès consolidar la Ser com a emissora líder a Espanya, recuperar el posicionam­ent de les cadenes musicals i superar el període més complicat de la història dels mitjans”.

Montserrat Domínguez coordinarà les direccions d’informatiu­s, antena i programes i esports

 ??  ?? Ignacio Soto, Montserrat Domínguez, María Jesús Espinosa de los Monteros i Guillermo Rodríguez
Ignacio Soto, Montserrat Domínguez, María Jesús Espinosa de los Monteros i Guillermo Rodríguez
 ?? PRISA ??
PRISA
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain