La Vanguardia (Català-1ª edició)

María Teresa Campos revela que el president del Govern central s’ha posat en contacte amb Rocío Carrasco

- Mariángel Alcázar

De la trucada de Pedro Sánchez a Rocío Carrasco ,el més incomprens­ible és que necessités la mediació de María Teresa Campos. Si des de la presidènci­a del Govern central no poden localitzar un telèfon directamen­t, ja podem plegar. Quin sistema d’informació que tenen.

No queden gaire clares les raons per les quals es va establir el contacte, els motius pels quals tot un president del Govern, tenint en compte la situació actual, va sentir la necessitat d’expressar el seu suport (perquè se suposa que Sánchez va trucar per traslladar la seva solidarita­t) a una dolençosa Rocío Carrasco quan, que se sàpiga, no s’ha posat en contacte amb moltes altres víctimes d’abusos o de tragèdies familiars. El que sí que és veritat és que a la Moncloa li ha dolgut molt que la veterana presentado­ra ho fes públic i ha fet tot el possible perquè el tema s’oblidés. A més del greuge comparatiu amb altres persones que també esperen, més que una trucada, una resposta a molts problemes greus, sobretot, perquè l’interès de Sánchez per acostar-se al fenomen Rociíto

constata l’evidència que a les altures també es creuen tot el que surt a la tele.

María Teresa Campos podria haver guardat confidenci­alitat, però ella, com les seves filles, s’han acostumat a parlar de si mateixes, i també dels altres. Durant anys han aparegut com a fidels escuderes de la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco, i s’han fet les interessan­ts quan en diversos platós i publicacio­ns se’ls ha instat a revelar les raons per les quals Rocío Carrasco havia deixat de relacionar-se amb els seus fills.

Una vegada la protagonis­ta ha revelat alguns dels seus amargs

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain