La Vanguardia (Català-1ª edició)

Elliot Page i el seu cos d’home trans

-

El romàntic casament

Olivia Molina s’ha acomiadat de l’àvia, que ha mort aquesta setmana

L’actor Elliot Page (34), que es va donar a conèixer quan era l’Ellen i va protagonit­zar la pel·lícula Juno el 2007, és una de les celebritat­s que han donat visibilita­t a les persones transgèner­es els últims anys. Al desembre va anunciar que era un home trans i ara ha mostrat l’evolució del seu cos compartint la primera foto en banyador. Fa uns mesos es va sotmetre a una operació per extirpar-se els pits. En aquell moment va assegurar que la cirurgia havia fet possible que finalment es reconegués quan es mirava al mirall. Al post que ha d’Ariana Grande i Dalton Gómez

publicat es mostra al món per primera vegada sense samarreta des de l’operació. “El primer banyador trans”, ha escrit.

També ensenya múscul Chris Hemsworth (37), l’actor que dona vida a Thor. Fidel al seu sentit de l’humor, ha compartit una imatge amb un dels seus fills vestit amb una capa vermella i ha revelat que el nen vol ser Superman. “Sort que tinc dos fills més”, ha dit de broma.

Aquesta setmana s’ha acabat el rodatge de l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar (71), Madres paralelas. La seva musa, Penélope Cruz (47), ha compartit una imatge plorant sobre el pit del director, que ha acompanyat amb unes emotives paraules: “Gràcies per regalar-me un altre viatge que no oblidaré mai”.

El casament d’Ariana Grande (27) amb Dalton Gómez; l’arribada a casa d’en Claudio, el nadó de María Adánez (45); el comiat d’Olivia Molina (40) de la seva àvia Ángela Tejedor, i la gira per Escòcia dels ducs de Cambridge completen les imatges de la setmana.

 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain