La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

-

HBO ESPAÑA Drama

Pel·lícula dirigida i interpreta­da per Clint Eastwood el 2018. A un octogenari sol, en fallida i que s’enfronta a l’execució hipotecàri­a del seu negoci se li ofereix una feina aparentmen­t fàcil: només requereix conduir. Però, sense saber-ho, es converteix en traficant de drogues per a un càrtel mexicà.

AMAZON PRIME VIDEO

Sèrie juvenil de la creadora i escriptora Lauren Oliver, basada en una novel·la seva. Cada estiu en un poble de Texas els estudiants d’últim any competeixe­n en una sèrie de desafiamen­ts per guanyar un pot i escapar del seu entorn. Aquest any la recompensa és més gran que mai, però el joc s’ha tornat més perillós.

DISNEY+

Inspirada en la vida d’Erin Brockovich, que n’és una de les productore­s executives. Annie Bello és una advocada sense titulació, divertida i valenta, implicada en les causes en què creu i que quan s’entossudei­x a lluitar una batalla no s’atura fins que guanya. Protagonit­zada per Katey Sagal, John Corbett i Andy García.

NETFLIX Temporada 5 (2a part)

Aquesta setmana s’han llançat els vuit capítols restants del cinquè lliurament d’aquesta sèrie protagonit­zada per Tom Ellis que dona vida a Llucifer, el diable, que canvia l’infern per Los Angeles. Els nous episodis segueixen la trama després del descens de Déu a la Terra per mediar en l’enfrontame­nt entre Michael i Llucifer.

MOVISTAR LIGA DE CAMPEONES Futbol

El Manchester City i el Chelsea disputen avui a les 21 hores la final de la Champions League 2021 a l’Estádio do Dragão de Porto. L’equip dirigit per Pep Guardiola intentarà guanyar el trofeu per primera vegada a la seva història, mentre que el de Thomas Tuchel buscarà el seu segon títol.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain