La Vanguardia (Català-1ª edició)

La revelació sobre la salut de Koeman crea malestar

-

Enmig de la roda de premsa Joan Laporta va sorprendre afirmant que Ronald Koeman havia hagut d’anar dijous a l’hospital. “Vam tenir un ensurt. Li vaig trucar i em vaig preocupar. Són controls rutinaris que ell s’ha de fer”, va assenyalar el president. Algunes informacio­ns assenyalav­en que el tècnic holandès havia tingut un atac d’ansietat, cosa que van desmentir tant el mateix Koeman com l’empresa de comunicaci­ó de la qual és client i el seu representa­nt, Rob Jansen.

“No et creguis tot el que sents. Estic sa, això és tot el que importa a la vida”, va tuitejar l’entrenador ahir a la tarda, adjuntant el missatge amb una fotografia en què se’l veu en perfectes condicions.

Aleshores l’entorn del tècnic ja havia lamentat que Laporta revelés aquesta informació. Wasserman Media Group va censurar aquesta qüestió i també va ironitzar, en un altre tuit, sobre el fet que Laporta hagi comunicat al tècnic que només continuarà si el Barça no troba ningú millor. “En Ronald va anar a l’hospital per a una revisió de pressió sanguínia, un control de rutina per a gent amb el seu historial mèdic”, va assenyalar l’agència en referència a la crisi cardíaca que va tenir fa un any Koeman. I Jansen declarava: “És una ximpleria total. El que ha passat és una invasió a la seva privacitat. A Koeman només li van mirar la pressió sanguínia. Això és tot”.

“El nou contracte de Messi va bé però no està fet. Sé que està il·lusionat. Què ha canviat? Que hi soc jo. Crec que això li agrada”

“Nosaltres no vam fitxar Koeman i necessitem aquestes converses per veure si compartim el que volem que sigui el Barça”

“Pel respecte que devem a Koeman, no el descarteu. En Ronald té el perfil. Si decidim que sigui l’entrenador, funcionarà”

que amb ell l’exigència ha pujat, i que perdre té conseqüènc­ies. A les seccions els va deixar clar que imposarà un segell propi. I a la UEFA li va tornar a estendre la mà del diàleg, però que ningú no s’esperi una capitulaci­ó com a fundador de la Superlliga.

Laporta està convençut de tornar l’alegria al barcelonis­me. I ahir en va donar una petita degustació quan va anunciar que la renovació de Leo Messi està encarrilad­a. “Soc moderadame­nt optimista. El nou contracte de Messi va bé, però no està fet”, va revelar. Va ser la bona notícia del dia que va administra­r el mandatari. Sense parlar de números, el president va avançar que l’argentí prioritza continuar al

“L’auditaria està descobrint coses tan sorprenent­s com preocupant­s. Demanarem responsabi­litats”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain