La Vanguardia (Català-1ª edició)

Guardiola: “Em quedo al City segur”

- J.B. MARTÍNEZ

–Guanyar o perdre canvia el teu futur al City?

–No, em quedo.

–No hi ha dubtes?

–No, em quedo segur. La conversa es va desenvolup­ar així ahir a la tarda a l’estadi Do Dragão de Porto. Responent a Movistar, Josep Guardiola va ser taxatiu sobre el seu futur a les banquetes. El tècnic català va afirmar sense embuts que no pensa canviar d’aires enmig dels cants de sirena que li estan arribant els últims dies des de Barcelona. D’aquesta manera Guardiola va voler tancar el debat entorn de la seva figura.

El de Santpedor, que és al City des del 2016, va renovar amb el club de Manchester el novembre passat fins al 2023. En cap altre lloc no s’ha estat tant temps com a tècnic i quan va ser requerit ahir per aquesta circumstàn­cia a la roda de premsa oficial no va quedar curt en la resposta. Al contrari, es va allargar.

“El City dona a l’entrenador tot el que necessita. Per descomptat inversió, no ho puc negar, però no només això. Tinc amics a la junta directiva i els jugadors em veuen com l’entrenador perquè tinc el suport dels que són per sobre meu. Em sento còmode amb el personal, ho tinc tot. No puc demanar més per fer la meva feina tan bé com puc. És tan simple com això. Estem en la mateixa línia, prenem decisions junts, compartim errors i bons moments. Quan perdo, no em diuen que en soc responsabl­e, intentem trobar una solució junts. Sé que com a entrenador m’acomiadara­n, però m’acomiadara­n en una bona amistat. Per això vaig allargar el contracte, per això. Em sento increïblem­ent còmode amb tots els departamen­ts del club, no només amb els jugadors”.

L’extècnic barcelonis­ta ha aplicat el seu mètode a Manchester amb tranquil·litat, llibertat i un entorn menys exigent. “Tothom vol guanyar, però per guanyar cal jugar. Vols jugar d’una manera determinad­a, pe

El City dona a l’entrenador tot el que necessita; per descomptat inversió, no ho puc negar, però no només això”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain