La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sorpreses a l’inici del Trofeu Godó

- REDACCIÓ

El TP52 Bluecarbón (RCN Barcelona) de Toni Guiu, a la divisió ORC 0-1-2, i el Dufour 40 Lady Marline (RCN Barcelona), a la divisió ORC 3-4-5, són els primers líders de la 48a edició del Trofeu Comte de Godó, que va començar ahir en aigües de Barcelona. Als monotips J70, amb tres mànegues disputades, el liderat està compartit entre el Nautia.net (RCN Palma) de Miquel Coll i el tricampió d’Espanya, el Noticia (RCN Barcelona) de Luis Martín Cabiedes, empatats a vuit punts. La flota de 35 embarcacio­ns participan­ts es va dividir en dos grups: ORC 0-1-2 (eslores de 15,80 a 10,20 metres) i ORC 3-4-5 (10,19 a 7,5 metres). El fluix vent va fer que les mànegues fossin de recorregut­s curts.

A la divisió reina (ORC 0-1-2) el X-41 Miaja X de Jaime Salom es va imposar a la primera mànega, amb un recorregut curt entre boies de 5 milles (9 km), amb 50 segons sobre el Dufour 44 Es Tes Unno de Pep Soldevila.

A la segona, el TP52 Bluecarbón de Toni Guiu va vèncer amb 1m40s d’avantatge sobre el suís Kaisa III de Rolf Auf der Maur i es col·loca líder de la general. Pel que fa al gran favorit, el Swan 45 Rats on Fire (CN Arenys) de Rafa Carbonell, és segon, empatat amb el Miaja X iaun punt del líder.

L’objectiu és sumar la seva dotzena victòria consecutiv­a a la prova i batre el rècord del Bribón del Rei Joan Carles, vigent des del 1997. Als ORC 3-4-5, el Lady Marline, segon a la primera mànega i guanyador de la segona, lidera la divisió.

 ?? RCNB ?? El Trofeu Godó va començar ahir i demà viurà el lliurament de premis
RCNB El Trofeu Godó va començar ahir i demà viurà el lliurament de premis

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain