La Vanguardia (Català-1ª edició)

Detinguda una mare per matar la seva filla de 4 anys

Una dona de 35 anys va assassinar ahir presumptam­ent la seva filla i després va intentar suïcidar-se; el SEM va aconseguir reanimar-la

- TONI MUÑOZ

Sant Joan Despí

Una dona de 35 anys va ser detinguda ahir com a presumpta autora de la mort de la seva pròpia filla, de tan sols 4 anys. El cos de la menor va aparèixer estès sense vida al costat del cos de la seva mare al domicili de l’àvia, a l’avinguda Barcelona de Sant Joan Despí, on la mare residia des que es va separar de la seva parella. Tot i això, la mare va poder ser reanimada pels serveis d’emergència que van anar al domicili després de l’avís de dos familiars. Segons les primeres hipòtesis tot apunta que la dona hauria administra­t una sobredosi de pastilles a la seva filla i després s’hauria intentat suïcidar utilitzant el mateix mètode.

Els cossos de totes dues van ser trobats per l’àvia i la tia de la menor després que rebessin l’avís del pare que la nena no havia anat a l’escola. Els pares estaven separats però ahir li tocava anar a buscar la seva filla a una escola del municipi. Des del centre li van comentar que no havia anat a classe en tot el dia i va començar a sospitar fins al punt que va advertir la seva exsogra i la seva excunyada perquè anessin a casa per saber on era la seva filla.

Els Mossos van trobar diverses notes en què l’autora dels fets confessava el crim i intentava justificar el posterior suïcidi. Després d’aconseguir reanimar-la, l’ambulància la va traslladar a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, on presentava pronòstic greu. Els Mossos la van detenir com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi. El cas està sota secret de sumari. El grup d’homicidis de la regió Metropolit­ana Sud s’ha fet càrrec de la investigac­ió.

Els Mossos van trobar diverses notes en què la mare confessava el crim i intentava justificar el suïcidi

 ?? TONI MUÑOZ ?? El crim va tenir lloc al domicili de l’àvia, a Sant Joan Despí
TONI MUÑOZ El crim va tenir lloc al domicili de l’àvia, a Sant Joan Despí

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain