La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A Amanece en Calcuta 12A

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

APTA

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

Beginning

16A

El agente topo

APTA

Documental: Rómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. 90 min.

El año de la furia

16A

Drama: Al convuls Montevideo de 1972, Diego i Leonardo, dos guionistes de televisió, lluiten per mantenir la seva integritat profession­al. 101 min.

El fotógrafo de Minamata

12A

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El olvido que seremos

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El padre

12A

12A

Gunda

APTA

Documental: Gunda té cura dels seus fills, els acompanya en els seus descobrime­nts i es pren una petita pausa per recuperar l’energia. S’acosta curiosa a la càmera. Sap quin serà el seu destí? 93 min.

H Hijos del sol 12A

Drama: Ali i els seus tres amics treballen per mantenir les seves famílies fent petits treballs i cometent delictes menors. 98 min.

L

La abeja Maya y el orbe dorado

APTA

Animació: Maya i Willy s’endinsen en una nova aventura secreta, on es troben a la cura d’un orbe sagrat. 100 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

O Otra ronda

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P Península 16A

Suspens: Quatre anys després d’un contagi zombi, un grup de mercenaris torna per recuperar un botí milionari. 115 min.

Petit país 16A

16A

Drama: Gabriel és un nen de deu anys que passa el dia amb els seus amics als carrers de Bujumbura, Burundi. 113 min.

Poliamor para principian­tes

12A

Sueños de una escritora en Nueva York 7A

Drama:NovaYork,anys90.Joannasomi­aenconvert­ir-seenunagra­n escriptora. Aconseguei­x feina en una agència literària. 101 min.

Sweat

16A

Drama: Sylwia Zajac és una monitora de fitness de 30 anys que viu a Varsòvia i que s’ha guanyat l’estatus de celebritat. 105 min.

T Tiburón blanco 12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tierra Santa. El último peregrino

12A

31 de maig Combinació guanyadora 2-16-33-39-42-43 Complem.: 9 Reint.:2

Guanyadors

Euros

– 168.780,43 2.220,80 41,70 4,00 0,50

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain