La Vanguardia (Català-1ª edició)

Arrimadas i els indults

-

Sento, el passat 27 de maig, com la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, s’oposa frontalmen­t a la concessió dels indults dient que només serviran perquè Pedro Sánchez pugui continuar al Govern espanyol. O sigui, que res de posar fi a l’empresonam­ent injust d’uns polítics; res de posar fi al dolorós patiment de les seves famílies; res de tancar ferides i intentar normalitza­r la vida política catalana; res de buscar la concòrdia per damunt del desig de càstig i de revenja. Els indults només són per mantenir el president Sánchez al poder!

Uns arguments que no s’avenen gens amb el partit moderat de “centre i liberal” de Ciutadans, i són més propis de la caverna espanyolis­ta, aquella que fa servir la teia de la catalanofò­bia.

Si en alguns dels grans conflictes polítics –salvant les distàncies– a la Sud-àfrica de l’apartheid no s’haguessin aplicat mesures de gràcia, com ara indults, amnisties o d’altres, s’haguessin perpetuat en el temps.

Dissortada­ment, potser això és el que volen; encara que no se’n sortiran pas!

Josep Vilà Batlle Subscripto­r Olesa de Montserrat

Isabel Ventós mostra els camps d’arròs inundats per al cultiu aquesta primavera, quan es poden apreciar tots els matisos del paisatge. El delta de l’Ebre és una de les zones d’Espanya amb més arrossars. Compartiu les fotos a participac­ion@lavanguard­ia.es

La primavera als camps d’arròs del delta de l’Ebre

Four Seasons tenía previsto tener su sede en Barcelona y alguien dijo: “De ninguna manera”. Señores, la gente no es tonta, la vida sigue, y siempre habrá alguien dispuesto a querer tener la ciudad preciosa.

M.ª Teresa Ruiz de Ojeda Moreno

Barcelona no solament al carrer Aragó, sinó també als carrers Diputació i Aribau, i perjudica els veïns d’aquests carrers amb més pol·lució i soroll.

Això és afavorir uns quants per castigar a molts. lleva a la insatisfac­ción y tristeza, como consecuenc­ia de excluir a Dios de nuestras vidas. El futuro es preocupant­e.

Lourdes Camps Carmona Barcelona

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain