La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta 12A

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

Armugán, el último acabador

Drama:Enunvallll­unyàdelPir­ineuaragon­èss’explicalal­legendadeA­rmugán. Es diu que es dedica a un ofici misteriós i terrible. 90 min.

B

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

12A

APTA

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

Borrar el historial

12A

Comèdia dramàtica: Tres veïns que tenen problemes amb les xarxes socials, internet i la televisió declaren la guerra als gegants tecnològic­s. 110 min.

C

Chaos Walking 12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Cruella

12A

Comèdia: Inicis rebels d’una de les vilanes més conegudes de cinema i famosa per la seva elegància, Cruella de Vil, al Londres dels anys 70. 134 min.

D

Dani Karavan

Documental:Unviatgeem­otiuisense­filtresper­lallargatr­ajectòriad’un artista universal que veu com el seu cos es va debilitant. 66 min.

De Gaulle

SC

7A

Biopic: El maig de 1840, França afronta la invasió alemanya. La família de De Gaulle està en perill i ha de fugir. 109 min.

Despierta la furia

16A

Thriller: H és un tipus misteriós que acaba d’incorporar-se com guàrdia de seguretat en una companyia de blindats. 119 min.

E

Earwig y la Bruja 7A

Animació: Earwig, una nena de 10 anys, té l’habilitat de manipular els altres per tal que tots facin el que ella vol. 82 min.

Ejército de los muertos 18A

Acció: Un grup de mercenaris decideix endinsar-se en la zona de quarantena dels zombis de Las Vegas. 146 min.

El año de la furia

16A

Drama: Al convuls Montevideo de 1972, Diego i Leonardo, dos guionistes de televisió, lluiten per mantenir la seva integritat profession­al. 101 min.

El fotógrafo de Minamata

12A

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El olvido que seremos

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El padre

12A

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El traidor

16A

Drama: A principis de la dècada de 1980, es deslliga una guerra total entre els caps de la màfia sicilians pel control de el tràfic d’heroïna, i Tommaso Buscetta ha d’amagar-se al Brasil. 145 min.

El verano de Cody

7A

Drama: Cody, un introverti­t noi de 8 anys, viatja amb la seva mare a la petita població on acaba de morir la seva tia per netejar i vendre la casa. 83 min.

El viaje de Chihiro

APTA

Animació: La Chihiro arriba a una món estrany on passen coses misteriose­s. 125 min.

Enero

APTA

Documental: Retrat íntim de la vellesa mitjançant històries que parlen de la vida, del pas de el temps i de la mort. 60 min.

Érase una vez en Queens

12A

Drama: Alfred Chin, Boogie per als seus amics, estudia a l’institut i somia amb ser una estrella de bàsquet. 90 min.

Este cuerpo me sienta de muerte

Comèdianeg­ra:Unassassíi­ntentamata­rlaMilliei­totsdosesd­esperten en el cos de l’altre. Té 24 hores per recuperar el seu cos. 101 min.

F

Félix y el tesoro de Morgäa

16A

APTA

Animació: Aprofitant l’absència de la seva mare, la qual part en un creuer per descansar i relaxar-se, Fèlix, de 12 anys, surt a buscar el seu pare. 90 min.

First Cow

12A

Comèdia dramàtica: En la dècada de 1820, un cuiner és contractat per una expedició de caçadors de pells a l’Estat d’Oregon.121 min.

G

Godzilla vs. Kong 12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

Guardianes de la Noche, la película: Tren infinito

A

16

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

Gunda

APTA

Documental: Gunda té cura dels seus fills, els acompanya en els seus descobrime­nts i es pren una petita pausa per recuperar l’energia. S’acosta curiosa a la càmera. Sap quin serà el seu destí? 93 min.

H

Hijos del sol 12A

Drama: Ali i els seus tres amics treballen per mantenir les seves famílies fent petits treballs i cometent delictes menors. 98 min.

L

La abeja Maya y el orbe dorado

Animació: Maya i Willy s’endinsen en una nova on es troben a la cura d’un orbe sagrat.

La dolce vita

APTA

aventura secreta, 100 min.

13A

Drama: A Roma, durant els durs anys de la postguerra, el Marcello, periodista de professió, dorm amb la filla d’un milionari a casa d’una prostituta. 180 min.

Libreros de Nueva York

7A

Documental: Una carta d’amor a la cultura del llibre en el món fascinant de les llibreries especialit­zades en obres antigues de la ciutat de Nova York. 99 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

M

Maldita jungla

SC

Comèdia: Elliot, un jove aventurer i antropòleg ingenu, va Guaiana a la recerca dels misterioso­s Otopis ocults. 91 min.

Mía y Moi

SC

Drama: Després de perdre a la seva mare, Mía i Moi es refugien en l’atrotinada casa familiar, al camp, a la meitat del no res. 107 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Mortal Kombat 18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N

Nadie 18A

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nieva en Benidorm

12A

Thriller: Peter Riordan, jubilat, decideix visitar el seu germà Daniel, però descobreix que ha desaparegu­t i que era propietari d’un club de burlesc. 117 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

Nos queda la noche

12A

Documental: Una parella de cineastes recorre el món capturant imatges de desconegut­s. El seu objectiu és desfer el mantell d’obvietat que cobreix la realitat. 62 min.

Nunca volverá a nevar

16A

Drama: Un immigrant ucraïnès, atractiu i misteriós, es guanya la vida fent massatges a domicili en un barri residencia­l acomodat dels afores de Varsòvia. 113 min.

O

Otra ronda

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P

Península 16A

Suspens: Quatre anys després d’un contagi zombi, un grup de mercenaris torna per recuperar un botí milionari. 115 min.

Petit país 16A

16A

Drama: Gabriel és un nen de deu anys que passa el dia amb els seus amics als carrers de Bujumbura, Burundi. 113 min.

Poliamor para principian­tes

12A

Comèdia: Satur i Tina són un matrimoni en què ella aporta els diners i ell s’ocupa de la casa i el nen. El problema és que el nen, Manu, ja té 28 anys. 97 min.

R

Raya y el último dragón

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Reservoir dogs 18A

Thriller: Una banda organitzad­a formada per sis individus, alguns desconegut­s entre si i amb noms falsos, atraquen una empresa per emportar-se uns diamants. 99 min.

Rizi/Days

16A

Drama: Kang viu sol en una casa gran. A través d’una façana de vidre, mira les copes dels arbres castigades pel vent i la pluja. 127 min.

Ruega por nosotros

16A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

S

Siervos 12A

Drama: Any 1980. Michal i Juraj són estudiants de Teologia en un seminari de Txecoslovà­quia. 80 min.

Spiral: Saw

SC

Terror: El detectiu Ezekiel Banks i el seu company novell prenen les regnes d’una investigac­ió sobre una sèrie d’esgarrifos­os assassinat­s. 93 min.

Sweat

16A

Drama: Sylwia Zajac és una monitora de fitness de 30 anys que viu a Varsòvia i que s’ha guanyat l’estatus de celebritat. 105 min.

T

Tiburón blanco 12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tierra Santa. El último peregrino

12A

Drama: Carmen veu que la seva família està en crisi: el seu matrimoni està estancat, el seu marit no compta amb ella i els seus fills no la comprenen. 86 min.

Tom i Jerry

7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

U

Una joven prometedor­a 16A

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Una veterinari­a en la Borgoña

7A

Comèdia:AlcordelaB­orgonya,Nico,l’últimveter­inaridelaz­ona,lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família.91 min.

Uno de nosotros

16A

Drama: Després de la pèrdua del seu fill, el xèrif ja retirat George Blackledge i la seva dona Margaret deixen el seu ranxo a Montana per recuperar al seu net. 114 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain