La Vanguardia (Català-1ª edició)

La directiva podria ratificar avui Ronald Koeman

- A. MARTÍ

Ronald Koeman podria ser ratificat a la junta directiva que se celebrarà avui a partir de les 14 hores al Camp Nou. Dimarts a la tarda, tal com va avançar TV3, el tècnic holandès es va reunir amb el vicepresid­ent esportiu Rafael Yuste i també amb el director de futbol Mateu Alemany. Joan Laporta, que tenia un acte amb la Fundació Cruyff a Vilanova del Camí, no hi va ser present. L’entorn de l’entrenador va confirmar a aquest diari que la reunió va ser positiva i que Koeman estava tranquil i optimista.

Tot i això, la seva continuïta­t no se certificar­à amb les mateixes condicions econòmique­s. Segons va informar Catalunya Ràdio, Koeman hauria acceptat reestructu­rar la quantitat fixa en variables. A més s’inclourà una clàusula opcional per ampliar aquest contracte una temporada més fins al 2023 en funció del rendiment i dels resultats de l’equip. Per això el seu representa­nt Rob Jansen va afirmar en la reunió de mitja hora que es va celebrar al Camp Nou que veia factible que l’holandès allargués fins i tot el vincle.

Des de la parcel·la esportiva sempre van defensar que la continuïta­t de Ronald Koeman era la millor en aquests moments. Tot i així, per prendre la decisió definitiva, el president Joan Laporta, que va acabar disgustat amb la imatge que va oferir l’equip al tram final de la Lliga, es va prendre un temps de reflexió. “Aquest període és bo perquè millorarà l’equip i els criteris a seguir durant la temporada perquè no torni a passar allò del final de la temporada passada. Veig més a prop que es quedi”, va indicar el màxim dirigent del club durant la presentaci­ó d’Eric Garcia.

Així que l’entitat blaugrana ratifiqui Ronald Koeman, arribarà el moment d’afrontar el futur d’alguns pesos pesants del vestidor blaugrana que estan esperant a saber el nom de l’entrenador per reunir-se amb el club i tractar la seva situació. D’altres com Miralem Pjanic, que amb prou feines han tingut protagonis­me, tenen clar que si l’entrenador holandès continua marxaran del Camp Nou.

 ?? MARCELO DEL POZO / REUTERS ?? El Barça ha exercit el dret de compra per Emerson, cedit les dues últimes temporades al Betis
MARCELO DEL POZO / REUTERS El Barça ha exercit el dret de compra per Emerson, cedit les dues últimes temporades al Betis

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain