La Vanguardia (Català-1ª edició)

Presó per a la dona que va tallar el penis a la parella

- TONI MUÑOZ

Els Mossos d’Esquadra han descartat que la dona que va tallar el penis de la seva parella fos agredida sexualment. Ho conclou la investigac­ió oberta per la policia catalana per aclarir el que va passar dimarts a la nit a dins d’un bar de Sant Andreu de la Barca.

La jutgessa d’instrucció 3 de Martorell ha decretat la presó provisiona­l sense fiança per a la dona, Tanya, de 36 anys, imputada per un delicte de lesions, segons va avançar la cadena Ser. Els fets van passar a les dues de la matinada de dilluns a dimarts al bar El Sibarita de la Barca, local on treballave­n la víctima i l’agressora. Allà la dona va tallar el penis a la seva parella amb un ganivet de cuina de grans dimensions.

L’home, malferit, es va desplaçar cap a la comissaria de la policia local per demanar auxili seguit de la dona, que va al·legar que va actuar per repel·lir una agressió sexual. Els Mossos, després de dos dies d’investigac­ió, han conclòs que la violació prèvia que suposadame­nt va provocar els fets no va existir ni tampoc hi va haver intent d’agredir-la. De fet, la dona va explicar en un primer moment que la relació que mantenia amb el seu suposat agressor era només en l’àmbit laboral, extrem que va ser desmentit per l’entorn de la parella, que van confirmar que mantenien una relació sentimenta­l i vivien al mateix pis d’Abrera. L’home va ser sotmès a una operació d’urgència de reconstruc­ció mentre els Mossos custodiave­n l’habitació mentre s’investigav­a si havia violat la seva parella abans de l’agressió. Després de les indagacion­s fetes, els agents van aixecar la custòdia de l’habitació.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain