La Vanguardia (Català-1ª edició)

Bennifer confirma el seu amor

Jennifer López i Ben Affleck han estat fotografia­ts abraçats passejant per Los Angeles

- Compartint casa

ISABEL CLARÓS Barcelona

La imatge de la dreta de Ben Affleck i Jennifer López fent-se un petó en públic és del juliol del 2003. Va ser en la première de la pel·lícula Una relació perillosa (Gigli), que tots dos van protagonit­zar. Però és qüestió de dies que aquesta imatge torni a repetir-se gairebé 18 anys després, perquè la parella, que al seu dia va ser batejada com a Bennifer, ha tornat.

Les últimes fotos de López i Affleck publicades en exclusiva pel mitjà dels Estats Units Page Six, esvaeixen qualsevol dubte. Tots dos van cap a sopar al restaurant de l’hotel Pendry de Westwood Hollywood, a Los Angeles. Primer anaven agafats de la mà i seguidamen­t molt abraçats.

“Són molt feliços”, va afirmar una font propera a la parella Bennifer (terme que apareix als diccionari­s urbans) a la revista People, quan van aparèixer els primers rumors que tornaven a estar junts. I va afegir la mateixa font: “Estan començant a parlar del seu futur junts”. Però la veritat és que va sorprendre el fet que tornessin a estar junts. Sobretot quan havien passat poc més de quinze dies que Jennifer López i l’exjugador de beisbol Alex Rodríguez haguessin anunciat la seva ruptura en un comunicat conjunt fet públic a mitjans d’abril.

Diuen que va ser llavors quan López (51) es va refugiar en la seva exparella Affleck (48). L’actor havia trencat amb l’actriu hispanocub­ana Ana de Armas, el mes de gener passat. A començamen­ts de maig va sorgir la notícia que havien gaudit d’una escapada romàntica a l’exclusiva estació d’esquí Big Sky, a Montana. Abans l’actor ja havia estat vist entrant i sortint de la casa que l’actriu i cantant té a Los Angeles.

Des d’aleshores les càmeres no han deixat de muntar guàrdia a les portes de les seves residèncie­s i perseguir-los per obtenir la cobejada foto que confirmés la relació. Dies després de l’escapada a Montana, Affleck agafava un avió des de Los Angeles, amb rumb a Miami, on la cantant té fixada la seva residència. I allà, a casa seva, es van fer les primeres fotos junts, al jardí, en una de les terrasses i baixant per les escales. Tots dos es mostraven somrients, sense que els amoïnés que les càmeres els enfoquessi­n. I això que quan van trencar el gener del 2004, després de quasi dos anys junts i poc abans del seu casament, fonts properes a Affleck van confirmar que ell no va poder suportar la contínua pressió mediàtica a què estaven sotmesos.

Allà a Miami, les càmeres van captar un detall. Ben Affleck va tornar a lluir el rellotge que Jennifer López li havia regalat 18 anys abans i que des que van trencar no havia tornat a portar. Caldrà fixar-se si l’actriu porta algun dia l’anell de

La parella va estar a punt de casar-se el 2004 i ara estan fent un gran esforç perquè la seva relació funcioni tot i viure molt lluny l’un de l’altre

 ?? FRANK TRAPPER / GETTY ?? Fa 18 anys.
Sopant
FRANK TRAPPER / GETTY Fa 18 anys. Sopant
 ??  ?? Ben Affleck i Jennifer López donaven contínues mostres del seu amor mentre van estar junts
En una de les fotos que va publicar en exclusiva Page Six se’ls veu a la casa que ella té a Miami
Jennifer López i Ben Affleck abraçats a les darreres fotos que ha publicat en primícia Page Six
Ben Affleck i Jennifer López donaven contínues mostres del seu amor mentre van estar junts En una de les fotos que va publicar en exclusiva Page Six se’ls veu a la casa que ella té a Miami Jennifer López i Ben Affleck abraçats a les darreres fotos que ha publicat en primícia Page Six
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain