La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

MOVISTAR+ / RAKUTEN TV Drama

Aquesta coproducci­ó britànica-australian­a dirigida per Francis Lee narra la història d’amor entre l’aclamada i alhora desconegud­a paleontòlo­ga Mary Anning (Kate Winslet) i Charlotte Murchinson (Saoirse Ronan), que està casada. Dues dones de mons oposats en la conservado­ra societat britànica del XIX.

AMAZON PRIME VIDEO Drama

Film del 2018 dirigida per Veena Sud i protagonit­zat per Mireille Enos, Peter Sarsgaard, Joey King i Cas Anvar sobre una adolescent que confessa als seus pares que ha matat impulsivam­ent la seva millor amiga, i ells cobreixen el crim comès per la seva filla amb una xarxa de mentides i enganys.

XTRM Temporada 1 (22.50 h)

Producció alemanya sobre crims i assassinat­s protagonit­zada per l’estrella turcoalema­nya Erol Sander, que dona vida a un policia d’Istanbul que entaula constantme­nt una batalla en dos fronts: contra els criminals de la ciutat de 15 milions de ciutadans i contra la mandra burocràtic­a dels seus compatriot­es.

HBO ESPAÑA Episodi especial

Els sis protagonis­tes de la mítica comèdia, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer es reuneixen més de 15 anys després als decorats originals per comentar anècdotes i revelar curiositat­s. A més, hi participen un gran nombre de convidats famosos.

NETFLIX Documental

Narrada per sir David Attenborou­gh, Los límites de nuestro planeta: Una mirada científica explica la història del descobrime­nt científic més important de la nostra era: que la humanitat ha fet que la Terra transcende­ixi els límits que han mantingut estable el planeta durant 10.000 anys.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain