La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mòbils que creixen

Plegables i enrotllabl­es, la nova categoria de luxe que es vol fer un lloc entre els consumidor­s

- Huawei Mate XS Oppo Find X 2021 Samsung Galaxy Z Flip

Ara que ja es pot entrar i sortir de casa sense restriccio­ns, convé protegir la llar d’intrusos quan s’està fora, així com salvaguard­ar la privacitat quan s’està a dins, tenint en compte l’entorn tecnològic en què vivim. Conscients de la importànci­a tant de la seguretat de la llar com del dret a la intimitat, des de La Vanguardia t’oferim una càmera interior de vigilància Somfy Protect, la primera equipada amb un obturador que impedeix que ningú et pugui veure si no ho vols, valorada en 169€. Et permetrà veure, des de qualsevol lloc del món, el que passa a l’interior de casa teva des del mòbil i comunicar-te en temps real amb la família o la mascota, gràcies a un micròfon i un altaveu que té incorporat­s. Emporta-te-la de regal amb la subscripci­ó a La Vanguardia i protegeix casa teva i la teva intimitat amb només un clic.

Subscriu-t’hi ara per només 111€ al trimestre i sense compromís de permanènci­a i posa’t al dia amb la informació veraç, plural i rigorosa que t’ofereix La Vanguardia. Rebràs el diari cada dia on tu vulguis o podràs anar-lo a buscar a qualsevol punt de venda. Amb La Vanguardia en paper podràs llegir tots els articles d’opinió, notícies escrites amb rigor periodísti­c, anàlisis per entendre millor la realitat i grans reportatge­s, als quals podràs accedir en la versió digital des de qualsevol dispositiu. A més, amb la subscripci­ó rebràs tots els suplements de La Vanguardia –el QuèFem? els divendres, el Cultura|s els dissabtes i el Magazine i Diners els diumenges– i tindràs accés il·limitat a tot el contingut del web de La Vanguardia.

I la càmera interior de vigilància Somfy Protect que t’emportaràs de regal amb la subscripci­ó et permetrà vigilar casa teva en remot i en temps real i, alhora, res

 ??  ?? Es tracta d’un model desplegabl­e cap enfora. Tancat és tot pantalla al darrere i al davant
Es tracta d’un model desplegabl­e cap enfora. Tancat és tot pantalla al darrere i al davant
 ??  ?? La pantalla s’enrotlla cap a dins pels costats. Passa de mòbil a tauleta i viceversa com per art de màgia
La pantalla s’enrotlla cap a dins pels costats. Passa de mòbil a tauleta i viceversa com per art de màgia
 ??  ?? Tancat és com una polvorera. Quan està desplegat tot just es distingeix d’un mòbil convencion­al
Tancat és com una polvorera. Quan està desplegat tot just es distingeix d’un mòbil convencion­al

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain