La Vanguardia (Català-1ª edició)

La càmera interior Somfy Protect manté casa teva vigilada i protegeix la teva intimitat

- AIXÍ ÉS LA CÀMERA INTERIOR SOMFY PROTECT

Lacàmerain­teriordevi­gilànciaSo­mfy Protectque­t’emportaràs­deregalamb lasubscrip­cióéslapri­meracàmera­de seguretatc­apaçdeprot­egircasate­va ialhorasal­vaguardarl­aprivacita­t. Gràciesaun­obturadorm­otoritzat,amb unsimplecl­icalteumòb­ilodemaner­a automàtica,elpodràsob­rirquan surtisdeca­saitancar-loquantorn­is. Eldisposit­iu,equipatamb­undetector d’infrarojos­intel·ligentSomf­yVision™, t’enviaràuna­vísalteusm­arthpone ala mínimadete­cciódepres­ència.Podràs saberelque­passaentem­psreal.

• MIDES: 43x90mm/170g.

• VÍDEO: Full HD 1080p / 30 fps. pectar la teva vida privada gràcies a l’obturador, que podràs obrir i tancar automàtica­ment fins i tot des del mòbil.

I els avantatges no s’acaben aquí! Ser subscripto­r surt a compte, ja que et permet estalviar cada mes amb els descomptes del Club Vanguardia. Amb la targeta del Club podràs aprofitar més de 500 ofertes, a més de participar en sortejos i assistir a esdevenime­nts exclusius. Viatja, escapa’t on vulguis i gaudeix del millor oci amb descomptes fantàstics. Omple el dipòsit del teu vehicle amb un descompte de 7 cts/litre de combustibl­e a totes les estacions de servei Galp adherides a la promoció, estalvia’t 20€ en els bitllets d’avió d’anada i tornada (a partir de 150€) amb eDreams i reserva hotel o allotjamen­t a Booking.com amb un descompte a partir del 15% en allotjamen­ts selecciona­ts, i, a més, aprofita el reemborsam­ent de fins a un 10% en la wallet. Viu la música en directe al Festival Cruïlla, del 8 al 10 de juliol, al Parc del Fòrum de Barcelona, amb un 15% de descompte en les entrades. I torna a emocionar-te a PortAventu­ra Park amb un 35% de descompte en l’entrada d’1 dia d’adult, júnior i sènior.

Cuida’t també la pell amb els productes a base d’ingredient­s naturals d’Yves Rocher, en els quals t’estalviarà­s un 50% comprant a les seves botigues o a yves-rocher.es. I, si prefereixe­s descansara­casa,noetperdis­lamillor selecció de sèries i pel·lícules amb totes les temporades i tots els episodis amb el mes de subscrip

• ANGLE I ZOOM: 130˚ en diagonal i enfocament fix de 60 cm a l’infinit. Zoom digital x8.

• VISIÓ NOCTURNA: 6 m amb filtre d’infrarojos mecànic.

• DETECCIÓ DE MOVIMENT: Fins a 5 m, compatible amb animals i amb possibilit­at de desactivar zones de detecció.

• ÀUDIO: Altaveu i micròfon integrats perquè et comuniquis amb elsdecasad­esdelmòbil.

• GRAVACIONS: Emmagatzem­atge de vídeosgrat­uïtde10seg­onsdurant1­dia ció gratuïta a HBO España. Descobreix totes aquestes propostes i moltes més, amb les quals podràs estalviar amb la targeta del Club Vanguardia a l’app del Club o a clubvangua­rdia.com.

No deixis escapar aquesta promoció de subscripci­ó a La Vanguardia per només 111€ al trimestre i sense compromís de permanènci­a, i amb aquesta càmera interior de vigilància Somfy Protect com a regal de benvinguda. Si ja ets subscripto­r, també et pots emportar aquest dispositiu de seguretat. Només ens has de trucar al 933 481 482 i t’informarem de com aconseguir-lo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain