A la final sense patiments

El Girona fa bo el gran resultat de l’anada i espera rival per a l'últim escull

- FUTBOL SEMIFINALS PER L’ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ ALBERT BASSAS Girona

Almeria

El Girona no va cedir gens i jugarà la segona final de playoff consecutiv­a després d’empatar sense gols a Almeria en el partit de tornada de l’eliminatòr­ia de semifinals i fer valer d’aquesta manera el 3-0 aconseguit a Montilivi en el primer partit.

Amb les darreres alineacion­s Francisco ja havia demostrat que era clarament partidari de la dita que quan les coses van bé val més no tocar-les, però que es mantingués fidel a aquesta premissa tot i el resultat de l’anada pocs s’ho podien imaginar. I el cert és que el tècnic andalús va repetir exactament el mateix onze que dimecres va passar per sobre d’un Almeria que, en canvi, va introduir fins a set canvis en l’equip titular, incloent-hi el porter, amb l’entrada de Fernando per Makaridze buscant el miracle, que és com Rubi va qualificar aquest partit de tornada per al seu Almeria.

Tot i haver de remuntar, la primera ocasió, igual que a l’anada, va ser pel gironí Yoel Bárcenas, al mateix minut 2 del partit d’ahir.

Aquesta vegada, però, la seva centrada enverinada no va acabar en gol, ja que va trobar la mà del porter Fernando, que també es va haver d’exhibir només tres minuts més tard, en un inici de partit amb moltes similituds al jugat tres dies abans a Girona.

Passat aquest tram inicial, i amb la necessitat d’haver de marcar per entrar a l’eliminatòr­ia, els locals van prendre el domini del partit i al minut 18 Juan

Villar va tenir la primera ocasió clara per a l’Almeria després de guanyar l’esquena a la defensa gironina.

Tot i això, els visitants s’hi van tornar prop de la mitja hora, amb un xut llunyà de Mamadou Sylla

?? CARLOS BARBA / EFE ?? Yoel Bárcenas evitant l’entrada de Chumi en el partit d’ahir a Almeria
CARLOS BARBA / EFE Yoel Bárcenas evitant l’entrada de Chumi en el partit d’ahir a Almeria