La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Cigala, llibertat amb càrrecs

El cantaor va ser denunciat per la seva nòvia per un presumpte delicte de violència de gènere

- Les seves polèmiques

ENRIC TRIAS

Barcelona

tival de Sonorama el 2018, on va començar el concert amb més de mitja hora de retard i va aparèixer amb una copa a la mà de la qual va beure durant tota l’actuació. Llavors va ser criticat per la poca serietat del xou. En una altra ocasió, el 2015, la crònica del diari porto-riqueny El Nuevo Día, el descrivia com a “begut i erràtic” per la seva actuació a San Juan de Puerto Rico.

D’acord amb aquestes crítiques i de com de virals es feien les seves visites al plató d’El Hormiguero pel seu discurs poc virtuós, El Cigala va oferir unes declaracio­ns que no van acabar de convèncer els seus fans. “Jo mai de la vida no he pres cap mena de drogues ni alcohol, l’última vegada que vaig beure alguna beguda alcohòlica va ser el vi de l’església la meva primera comunió. Soc així de divertit i obert de manera natural, sempre ho he estat i no he necessitat mai consumir res per passarm-ho bé”, va dir per a una entrevista a RadioTaxi.

Si hi ha alguna cosa realment inoblidabl­e d’El Cigala són les seves aparicions estel·lars a televisió, on algunes de les seves frases i expression­s s’han fet virals i formen la particular­itat del seu personatge. Amb Pablo Motos va escenifica­r la seva ja famosa expressió “enrere”, amb escarafall­s de tovalló inclosos.

En llibertat perquè no s’aprecia risc de fugida, tot i que viu a la República Dominicana des del 2013

I per si la seva vida no fos prou escabrosa, ell mateix va explicar que el 6 de maig va tenir un lleu accident de trànsit a la República Dominicana quan el seu vehicle va col·lidir amb un cotxe de morts. Cap de les persones involucrad­es en l’accident no va resultar ferida, encara que els vehicles sí que van patir danys.

 ??  ?? A dalt, el cantaor durant una actuació. A l’esquerra, mentre passava a disposició judicial ahir. A la la dreta, amb Kina Méndez, amb qui té dos fills. I a l’altra imatge, amb Pablo Motos.
A dalt, el cantaor durant una actuació. A l’esquerra, mentre passava a disposició judicial ahir. A la la dreta, amb Kina Méndez, amb qui té dos fills. I a l’altra imatge, amb Pablo Motos.
 ?? GTRES ??
GTRES
 ?? REDES ??
REDES
 ??  ??
 ?? ATRESMEDIA ??
ATRESMEDIA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain