La Vanguardia (Català-1ª edició)

60 27 64 62

- Direcció: Intèrprets: Nacionalit­at: ** Direcció: Intèrprets: Nacionalit­at:

María Barranco

Ivana Baquero

Francesc Orella

Peter Dinklage

102 minuts

Susanna White

Jessica Chastain, Sam Rockwell, Ciarán Hinds

EUA, 2017

Una dona es trasllada de Brooklyn a una reserva índia a Dakota per ajudar el cap Sioux. http://parrilla-tv.lavanguard­ia.com/

Roman Polanski

Barney Clark, Ben Kingsley Regne Unit, 2005 L’Oliver s’escapa d’un orfenat i arriba a Londres. Allà coneix Artful Dodger, que li ofereix allotjamen­t.

Documental. (ST) Inglés online TVE. La 2 express. (ST) Cafè d’idees. UNED. (ST)

Aquí hay trabajo. La 2 express. (ST) Mañanas de cine: Los esclavos más fuertes del mundo. La 2 express. (ST) L’informatiu. La metro.

MOVISTAR+ Comèdia

Adaptació cinematogr­àfica de Cesc Gay de Los vecinos de arriba, la seva obra teatral de debut. En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) són una parella que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Una nit conviden a casa els veïns del pis de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta).

NETFLIX Temporada 1 (part 2)

La plataforma estrena els cinc capítols que completen la primera temporada d’aquesta sèrie francesa que es presenta com una versió contemporà­nia del clàssic francès Arsène Lupin. Omar Sy (Intocable) interpreta un lladre de guant blanc que vol venjar la injustícia patida pel seu pare a mans d’una família rica.

MOVISTAR+

Comèdia familiar semiautobi­ogràfica creada i protagonit­zada pel còmic australià Josh Thomas (Please like me) que interpreta en Nicholas, un jove d’uns vint anys, independen­t i una mica neuròtic que es queda a càrrec de les seves dues germanastr­es dels Estats Units després de la mort del seu pare.

DISNEY+

Quan el cos sense identifica­r d’una dona és trobat després d’haver estat brutalment assassinat, les pistes que envolten la seva mort relacionen crims del passat i del present. La detectiu Molly McGee s’uneix a Alex O’Connell, un company policia amb qui comparteix un passat tràgic, per resoldre el crim.

APPLE TV+

Sèrie de misteri inspirada pels fets reals de Hilde Lysiak, una jove periodista investigad­ora, amb Jon M. Chu com a director i productor executiu.

En aquest nou lliurament, després d’una misteriosa explosió en una granja, la Hilde comença una investigac­ió que l’enfrontarà a una poderosa i influent corporació.

 ?? CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS ??
CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain