La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mediaset emetrà l’Eurocopa íntegra a Telecinco i Cuatro

- REDACCIÓ

Amb un any de retard a causa de la pandèmia de la covid, l’Eurocopa 2020 de futbol arrenca avui amb el partit inaugural entre Turquia i Itàlia que es juga a Roma. Televisiva­ment parlant, a Espanya arrenca a Mediaset, on el campionat es podrà veure íntegramen­t i en obert a través de Telecinco i Cuatro, com també a la plataforma Mitele.es.

Després del partit inaugural –que oferirà Telecinco a les 21 h–, Mediaset España

retransmet­rà els 35 matxs restants de la fase de grups als seus canals principals fins al 23 de juny a les 15 h, 18 h i 21 h; els vuit partits de vuitens de final (26-29 de juny); els quatre de quarts (2 i 3 de juliol); les dues semifinals (6 i 7 de juliol), i la final (11 de juliol). En total, 51 partits en un mes de competició.

Les dues primeres jornades de la fase de grups els matxs de les 15 h i les 18 h s’oferiran a Cuatro, mentre que el de les 21 h serà a Telecinco. A partir d’aquí, per a la tercera jornada de la primera fase que els dos partits de cada grup s’han de jugar a la mateixa hora, Mediaset decidirà a quin canal s’emeten en funció de l’interès de cada partit i de la presència de la selecció espanyola. Passarà el mateix a les fases següents, tot i que presumible­ment les semifinals i la final s’emetran a Telecinco.

Manu Carreño narrarà els partits d’Espanya, amb els comentaris de José Antonio Camacho i Kiko Narváez, així com d’altres partits d’interès i la final. La resta de partits els narrarà José Antonio Luque majoritàri­ament i Pablo Pinto. A més, s’emetran una sèrie de programes especials diaris, entre els quals destaca un repàs diari de la jornada presentat per J.J. Santos (Telecinco, 23 h) i una tertúlia moderada per Ricardo Reyes (Cuatro, 20 h).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain