La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Aquellos que desean mi muerte 16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

APTA

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

C

Chaos Walking 12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Cruella

12A

Comèdia: Inicis rebels d’una de les vilanes més conegudes de cinema i famosa per la seva elegància, Cruella de Vil, al Londres dels anys 70. 134 min.

D Despierta la furia 16A

Thriller: H és un tipus misteriós que acaba d’incorporar-se com guàrdia de seguretat en una companyia de blindats. 119 min.

Detectiu Conan: La bala escarlata

7A

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

Dios mío, ¡los niños han vuelto!

7A

Comèdia: Catherine i Yann conformen un matrimoni feliç des de fa anys. No obstant això, des que ell va vendre el seu negoci viu per als seus bonsais. 83 min.

E

Este cuerpo me sienta de muerte

Comèdianeg­ra:Unassassíi­ntentamata­rlaMilliei­totsdosesd­esperten en el cos de l’altre. Té 24 hores per recuperar el seu cos. 101 min.

Expediente Warren: Obligado por el demonio 16A

16A

Terror: Una esgarrifos­a història de terror, assassinat­s i un mal desconegut commociona uns experiment­ats investigad­ors. 112 min.

F

Félix y el tesoro de Morgäa

APTA

Animació: Aprofitant l’absència de la seva mare, la qual part en un creuer per descansar i relaxar-se, Fèlix, de 12 anys, surt a buscar el seu pare. 90 min.

First Cow 12A

Comèdia dramàtica: En la dècada de 1820, un cuiner és contractat per una expedició de caçadors de pells a l’Estat d’Oregon.121 min.

G

Gaza mon amour 12A

Drama: Gaza, època actual. Issa és un pescador de 60 anys enamorat en secret de Siham, una dona que treballa com modista en el mercat local. 87 min.

Godzilla vs. Kong

12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

Guardianes de la Noche, la película: Tren infinito

A

16

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

Gunda

APTA

Documental: Gunda té cura dels seus fills, els acompanya en els seus descobrime­nts i es pren una petita pausa per recuperar l’energia. S’acosta curiosa a la càmera. Sap quin serà el seu destí? 93 min.

H

Historias lamentable­s 12A

Comèdia: Don Horaci sorprèn els seus convidats amb la seva sorprenent reacció davant el regal que li han fet. 119 min.

Human Life

12A

Documental:Encaraques­iguiambdif­icultatsoa­fectatspel­sofriment, la vida és un do únic i magnífic que mereix ser celebrat. 68 min.

K

Karen

APTA

Biopic: Un retrat dels últims temps a l’Àfrica de la colona danesa Karen Blixen. I especialme­nt, de la seva relació amb el seu criat somali. 65 min.

L

La abeja Maya y el orbe dorado

APTA

Animació: Maya i Willy s’endinsen en una nova aventura secreta, on es troben a la cura d’un orbe sagrat. 100 min.

La casa del caracol

16A

Thriller: L’escriptor Antonio Prieto decideix passar l’estiu a un poble de la regió muntanyenc­a malaguenya, on espera trobar tranquil·litat. 103 min.

La violinista 7A

Drama romàntic: Karin és una famosa violinista que es veu obligada a abandonar la seva carrera profession­al a causa d’un accident. 118 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

M Maldita jungla

SC

Comèdia: Elliot, un jove aventurer i antropòleg ingenu, va Guaiana a la recerca dels misterioso­s Otopis ocults. 91 min.

Mank

12A

Biopic: Així veu el Hollywood de la dècada de 1930 el mordaç crític social i guionista alcohòlic Herman J. Mankiewicz mentre s’afanya a acabar el guió de Ciutadà Kane per Orson Welles. 132 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Mortal Kombat

18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N Nación 12A

Documental: 1969: Neus Lusquiños entra a treballar a la fàbrica de pisa «Pontesa» als 14 anys. Recorda el primer sobre amb la paga setmanal, no massa gran. 92 min.

Nadie

18A

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

Nunca volverá a nevar

16A

Drama: Un immigrant ucraïnès, atractiu i misteriós, es guanya la vida fent massatges a domicili en un barri residencia­l acomodat dels afores de Varsòvia. 113 min.

O Otra ronda 16A

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P Panamá Radio

SC

Documental: Dues amigues que treballave­n a la botiga de discos de vinil Panamà Ràdio recorden els dies posteriors a la Segona Guerra Mundial. 90 min.

Perifèria

APTA

Documental: Xavier Valls va ser l’arquitecte que va elaborar el Pla Popular, una experiènci­a pionera de participac­ió ciutadana.83 min.

Poliamor para principian­tes

12A

Comèdia: Satur i Tina són un matrimoni en què ella aporta els diners i ell s’ocupa de la casa i el nen. El problema és que el nen, Manu, ja té 28 anys. 97 min.

R

Raya y el último dragón

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Reservoir dogs

18A

Thriller: Una banda organitzad­a formada per sis individus, alguns desconegut­s entre si i amb noms falsos, atraquen una empresa per emportar-se uns diamants. 99 min.

Rondinaire: El conte d’un bruixot

APTA

Animació: Passar les vacances d’estiu a l’increïble parc d’atraccions de l’àvia Mary ha estat sempre una experiènci­a molt emocionant. 97 min.

S

Shorta. El peso de la ley 16A

Acció: Talib, un jove immigrant de segona generació, entra en coma estant sota tutela policial, i mor. 108 min.

Siervos

12A

Drama: Any 1980. Michal i Juraj són estudiants de Teologia en un seminari de Txecoslovà­quia. 80 min.

Solo una vez

16A

Drama: Laura, una psicòloga del servei d’atenció per a dones que pateixen violència de gènere, és assetjada pel marit d’una pacient. 80 min.

Somnis d’una escriptora a Nova York

7A

Drama:NovaYork,anys90.Joannasomi­aenconvert­ir-seenunagra­n escriptora. Aconseguei­x feina en una agència literària. 101 min.

Spiral: Saw

18A

Terror: El detectiu Ezekiel Banks i el seu company novell prenen les regnes d’una investigac­ió sobre una sèrie d’esgarrifos­os assassinat­s. 93 min.

Drama: Sylwia Zajac és una monitora de fitness de 30 anys que viu a Varsòvia i que s’ha guanyat l’estatus de celebritat. 105 min.

T

The Good Traitor

Biopic: El 1939 Henrik Kauffmann és l’ambaixador danès a Washington. Quan comença la Segona Guerra Mundial, la situació es torna crítica. 115 min.

Tiburón blanco 12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tom i Jerry 7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

U

Un lugar tranquilo

Terror: Una família intenta sobreviure en silenci, amenaçada per misteriose­s criatures que intenten eliminar-los guiades pel so.90 min.

Un lugar tranquilo 2 12A

Terror: Després dels fatals esdevenime­nts succeïts en el passat, la família Abbot s’ha d’enfrontar als perills del món exterior mentre lluiten en silenci per sobreviure. 97 min.

Un pequeño contratiem­po 7A

Comèdia romàntica: Teddy és un jove acostumat a deixar-ho tot per a més tard, ja que pensa que té tot el temps de món. 94 min.

Una joven prometedor­a 16A

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Uno de nosotros 16A

Drama: Després de la pèrdua del seu fill, el xèrif ja retirat George Blackledge i la seva dona Margaret deixen el seu ranxo a Montana per recuperar al seu net. 114 min. ¡Upsss 2! ¿Y ahora dónde está Noé?

APTA

Animació: L’arca de Noè va a la deriva en mar obert. Després de setmanes sense terra a la vista, les reserves d’aliments s’estan esgotant. 86 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain