La Vanguardia (Català-1ª edició)

HARRY KANE INGLATERRA

El monarca del gol sense corona

-

A Anglaterra senten devoció per la seva família reial i el palau de Buckingham. Sempre elegant, impol·lut, majestuós, a Harry Kane, Bota d’Or del Mundial de Rússia el 2018, li falta una corona més enllà de ser el monarca del gol de la Premier per entrar entre la reialesa del futbol. El capità dels pross ha quedat per tercera vegada màxim realitzado­r del campionat anglès. És la cinquena vegada que supera els 20 gols a la Premier. Però aquests són els únics guardons que hi ha a les seves vitrines. Kane, que farà 28 anys, creu que ha arribat el moment de posar fi a l’etiqueta de jugador sense títols. Considera que està preparat per a cotes més altes. Està decidit a buscar el seu gran premi. En l’ àmbit de selecció i de clubs. L’hereu de Shearer (ja ha fet 166 gols a la Premier) no vol ser un altre Lineker, sinó que pretén ser el successor de Geoff Hurst, l’heroi de la final del Mundial 1966, en què Anglaterra va aixecar el seu últim títol. 55 anys després, Kane aspira que el trofeu torni a casa dels inventors.

Ell serà l’home de l’estiu al país. Primer perquè tots els aficionats l’animaran a partir de diumenge, ja que és el líder de la nova generació. “Tenim més bon equip que el 2018”. I llavors van ser quarts. Després perquè aquells mateixos aficionats –excepte els del City– desitjaran que no se surti amb la seva.

Kane ha comunicat al Tottenham, l’equip que l’ha portat a l’elit, que vol deixar el Nord de Londres. Vol ser transcende­nt. Si pot ser juntament amb Guardiola, jugant al campió, al qual li falta un 9. El monarca del gol, doncs, busca corona. I no una, sinó ben bé unes quantes. / Carles Ruipérez

 ?? POOL / GETTY ??
POOL / GETTY

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain