La Vanguardia (Català-1ª edició)

TRENDING TOPIC

- Elena Castells

22.10 HORES

122 minuts

MOVISTAR+ Bèl·lica

Chloë Grace Moretz (La (des)educación de Cameron Post, Carrie, saga Kick-Ass) encarna una pilot de la Segona Guerra Mundial que lluita contra una misteriosa amenaça aèria en aquesta cinta, que camina entre el cinema d’acció, el fantàstic i el de terror. Premi del Públic al Festival de Toronto.

AMAZON PRIME VIDEO Comèdia

Jack Malik és un músic frustrat que, després d’un accident provocat per una apagada, descobreix que és l’única persona que pot recordar The Beatles. L’oscaritzat Danny Boyle dirigeix aquesta faula que va llançar al món del cinema Himesh Patel, popular actor de sèries al Regne Unit.

HBO ESPAÑA

En aquest nou lliurament les cinc protagonis­tes fan un pas ferm cap a l’edat adulta com a dones i aborden tots els desafiamen­ts que això comporta. Els seus companys masculins comencen a fer un pas endavant, intervenir i convertir-se en veritables aliats, i formen així un front unit pel bé comú.

NETFLIX

Drama fantàstic basat en un còmic de Jeff Lemire. La sèrie s’ambienta deu anys després d’un cataclisme que va propiciar l’aparició de nadons meitat humans meitat animals. Com que no estan segurs de si és conseqüènc­ia del virus que assola el planeta, els humans adults aviat els intentaran caçar.

FILMIN Documental

Ebs Burnough, el director ha fet servir metratge perdut, animació i noves entreviste­s amb persones pròximes a Truman Capote per fer aquest documental sobre l’impacte de la seva gran novel·la inacabada Answered prayers, sobre la jet set novaiorque­sa i va acabar precedint la caiguda de l’escriptor gai.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain