La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

AMAZON PRIME VIDEO Drama

Basada en una història real, la pel·lícula narra com un tenaç advocat (Mark Ruffalo) descobreix el fosc secret que connecta un nombre creixent de morts inexplicab­les amb una de les corporacio­ns més grans del món. En el procés, ho arrisca tot (el futur, la família i la vida) per treure a la llum la veritat.

HBO ESPAÑA Ciència-ficció

Els criptozoòl­egs de l’agència Monarch miren d’enfrontar-se a un grup d’enormes monstres, entre els quals el propi Godzilla. Entre tots intenten resistir a les envestides de Mothra, Rodan o de l’últim nèmesi de la humanitat: King Ghidorah. Aquestes criatures faran de tot per sobreviure.

STARZPLAY

Comèdia creada i produïda per Rafael Casal i Daveed Diggs, que també van protagonit­zar la pel·lícula Baby Driver (2018). La sèrie reprèn la història sis mesos després i se centra en Ashley, que es troba a la cresta d’onada d’una vida de classe mitjana a Oakland fins que la seva parella i pare del seu fill és empresonad­a

NETFLIX

Una sèrie d’estranys esdevenime­nts succeeixen en una localitat noruega on tots els seus habitants no són el que semblen ser. La baralla havia acabat amb en Magne inconscien­t i sense notícies d’en Vidar. En aquesta segona entrega, en Magne haurà de lluitar contra els gegants restants.

MOVISTAR+ Documental

Kim Jong-nam, germà de Kim Jong-un, líder de Corea del Nord, va ser assassinat el 2007 a l’aeroport de Malàisia. Les càmeres de seguretat mostren dues noies acostantse a Kim Jong-nam i cobrint-li els ulls amb un mocador impregnat d’un gas nerviós letal. Aquest documental descobreix què s’amaga darrere d’aquest crim.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain