La Vanguardia (Català-1ª edició)

Col·lecció de quatre pràctiques tovalloles de platja plenes d’estil per estirar-se sota el sol amb el màxim confort

- BARCELONA

Estirar la tovallola de platja sobre la sorra, a pocs metres de l’aigua, o sobre la gespa, al costat de la piscina, és una de les maneres més atractives de donar la benvinguda a l’estiu i de gaudir-ne cada dia sota el sol. Perquè pocs gestos són tan plaents i pocs complement­s tan imprescind­ibles com aquests per viure aquesta època de l’any, tan esperada durant mesos, amb els cinc sentits. Per això La Vanguardia­posa a disposició de tots els seus lectors i subscripto­rs quatre pràctiques tovalloles de platja de la marca No Desert, lleugeres, absorbents­iambundiss­enydiverti­t,amb les quals escapar-nos a la platja o a la piscinaamb­estilicomo­ditat.

Les quatre tovalloles de platja No Desert ens permetran estirar-nos sotaelsola­mbelmàximc­onfort.Totestenen­lamidaidea­lperaunadu­lti peralsnens­aquielsagr­adicobrir-se elcosdecap­apeus,jaquefan15­5cm dellargper­80cmd’ample.

A més, són summament lleugeres i absorbents, dues qualitats que ofereix la microfibra amb la qual estan confeccion­ades. D’una banda, aquest teixit permet una ràpida absorció, cosa que s’agraeix quan sortim de l’aigua, sobretot si està freda i volem eixugar-nos en un tres i no res. De l’altra, la microfibra és un material que destaca per la qualitat. Cada tovallola només pesa 220 g/ m2, així que ens les podrem endur a tot arreu, tant a la bossa de platja com penjades a l’espatlla, gairebé sensenotar-neelpes.

Els divertits dissenys d’aquesta fantàstica col·lecció ompliran d’alegria i color les nostres escapades a la platja i a la piscina, aquest estiu. La tovallola No Desert que podrem emportar-nos en el primer lliurament (el 19 i 20 de juny), la Tucán, presenta un cridaner estampat tropical que té com a protagonis­tes tres grans tucans, unes aus pintoresqu­es de bec llarg i pelatge negre, blanc i groc que treuen el cap entre bonicsmoti­usfloralsi­vegetals.

La seguirà la tovallola Palm (26 i 27 de juny), un disseny a ratlles de diferent gruix de tonalitats blaves, verdes i turqueses sobre les quals hi ha impreses grans fulles blanques. Unmodelamb­quèdonarem­unaire mariner una mica hippy als nostres looks de platja. La següent tovallola No Desert que ens podrem emportar, la tovallola Egg (3 i 4 de juliol), és un disseny original a base de formes que recreen un ou ferrat sobre un fons blau marí; un disseny d’allò més alegre i juvenil.

La cirereta a aquesta col·lecció tan pràctica i plena d’estil de tovalloles de platja la posarà el model Pineapple (10 i 11 de juliol), un autèntic paradís exòtic que destacarà sobre la fina i blanca sorra de la platja gràcies als colors vius dels seus motius vegetals i de les seves grans pinyesdibu­ixades.

Comencem a preparar els dies de platja i piscina amb aquesta col·lecció de tovalloles de platja de la firma No Desert; quatre complement­s essencials, lleugers, absorbents i de disseny per gaudir de cada capbussada­duranttotl’estiu.•

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain