La Vanguardia (Català-1ª edició)

Alejandro Sanz, “arreglat” però informal

-

Isabella Rossellini presentant

Madonna presumint, una vegada més, de la seva eterna joventut als 62

Cal saber riure’s d’un mateix. I en una xarxa social en què el postureig abunda, reconforta veure el fantàstic sentit de l’humor d’alguns dels nostres famosos. El millor estilisme de la setmana se l’emporta Alejandro Sanz, que ha posat sense cap vergonya amb jaqueta de vestir, camisa vermella, pantalons curts, mitjons blancs i xancletes. “Arreglat però informal. Com em queda la jaqueta?”, ha escrit.

L’esmorzar del presentado­r Jorge Fernández també ha cridat en Viggo, el seu segon net

l’atenció a la xarxa. El també actor ha fet una defensa del menjar de veritat i sobretot de fer exercici: “Després d’un bon entrenamen­t he esmorzat quatre ous sencers amb cansalada, costelles i dues llesques de pa (...) El problema no és fer aquest esmorzar, que és veritat que és calòric, el problema és no fer activitat física”, ha postejat.

Madonna torna a aparèixer a Instagram amb una foto de la seva “eterna joventut”. Amb 62 anys, ha compartit una imatge en llenceria negra en què mostra el seu tonificat cos i una cara sense cap arruga. “Nova vida, Nova York, Reinvenció”, ha escrit. Als 69 anys, Isabella Rossellini ha posat amb el seu segon net, en Viggo, fill de la seva filla Elettra Wiedemann.

El retrobamen­t de tres de les protagonis­tes de Sexo en Nueva York; l’escapada a Venècia de Katy Perry i Orlando Bloom; i el tatuatge conjunt que s’han fet Brooke Shields i la seva filla Rowan Henchy després de la graduació de la jove de 18 anys completen la selecció de la setmana.

 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain