La Vanguardia (Català-1ª edició)

Parlem sortirà al BME Growth valorada en 45 milions

- ROSA SALVADOR

Parlem Telecom debutarà al mercat alternatiu borsari espanyol, BME Growth, dimarts vinent 22 de juny, amb una valoració borsària inicial de 45,3 milions d’euros. El consell d’administra­ció de l’operadora que presideix Ernest PérezMas va aprovar ahir la incorporac­ió després d’haver completat una ronda de finançamen­t, en la qual ha captat 12,5 milions d’euros procedents de 235 inversors.

La companyia assegura en un comunicat que ha superat les seves pròpies previsions d’atreure uns 10 milions d’euros, i que ha comptat amb peticions de més de 122 milions, la qual cosa segons el seu parer li augura bones perspectiv­es borsàries.

Parlem és la tercera empresa que fa el salt al BME Growth el 2021 i les seves accions marcaran un preu de sortida de 2,83 euros. La firma compta com a màxims accioniste­s amb el mateix Pérez-Mas (amb un 23%), juntament amb la gestora Inveready i els family offices Ona Capital (família Font) i Carandell. A més, hi ha centenars de petits accioniste­s que van invertir en la companyia en l’ampliació de capital que va dur a terme el 2018 mitjançant crowdfundi­ng. Aquests inversors permetran que la firma assoleixi un free-float proper al 20%, que doni liquiditat a l’acció.

Parlem va incrementa­r la facturació un 70% l’any passat, fins als 18,7 milions, i la nova aportació de capital li permetrà reforçar la seva política comercial, amb l’obertura de botigues pròpies, implantant-se en les comunitats catalanopa­rlants i fins i tot fora d’Espanya.

 ?? ÀLEX GARCIA ?? Treballado­rs de Nissan en una de les plantes de Barcelona, en una protesta l’any passat
ÀLEX GARCIA Treballado­rs de Nissan en una de les plantes de Barcelona, en una protesta l’any passat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain