La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

NETFLIX Comèdia dramàtica

Aquesta pel·lícula sobre un home immadur forçat per la viduïtat i el deure paternal toca totes les tecles necessàrie­s per a un drama lacrimogen amb punts d’humor. El papa lluita contra els dubtes, les pors, el dolor i els bolquers bruts mentre mira de criar la seva filla tot sol. Inspirada en una història real.

FILMIN Comèdia negra

Els amics d’en Tom i la Janet estan gelosos de la seva feliç relació, i, quan la visita d’un estrany misteriós condueix a un cadàver, comencen a qüestionar la lleialtat d’aquests suposats amics. Moltes preguntes i unes vacances de parella molt tenses amb un grup de gent propera que en realitat no són amics en absolut.

COSMO

Nouvinguda a la ciutat de Bath, l’ambiciosa detectiu Lauren McDonald té la intenció de capitaneja­r el cos de policia. Però quan s’associa amb el veterà sergent Dodds la parella no triga a enfrontar-se, ja que els seus diferents enfocament­s profession­als i personals passen a un primer pla.

TNT / HBO ESPAÑA

Després d’estar desaparegu­t gairebé 20 anys, Rick Sánchez apareix a casa de la seva filla Beth i s’hi queda a viure amb ella i la seva família. Al seu marit, en Jerry, li preocupa que en Rick, un científic sociòpata, faci servir el garatge com a laboratori. En la 5a temporada les realitats alternativ­es prenen molta importànci­a.

MOVISTAR+ / FILMIN Sèrie documental

Producció de dos episodis que explica com el xef danès Ulrich Larsen es va embarcar en una perillosa missió durant deu anys: infiltrar-se en el règim nord-coreà gràcies a la confiança establerta amb el català Alejandro Cao de Benós, conegut per ser el representa­nt de Corea del Nord a Occident.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ?? E
E
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain