La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

B

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

APTA

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

C

Chaos Walking 12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Cruella

12A

Comèdia: Inicis rebels d’una de les vilanes més conegudes de cinema i famosa per la seva elegància, Cruella de Vil, al Londres dels anys 70. 134 min.

D Despierta la furia

Thriller: H és un tipus misteriós que acaba d’incorporar-se com guàrdia de seguretat en una companyia de blindats. 119 min.

Destello bravío

12A

Drama: Les dones d’una petita localitat rural apressada per la despoblaci­ó viuen entre l’abúlia del seu dia a dia. 98 min.

Detectiu Conan: La bala escarlata

7A

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

Dios mío, ¡los niños han vuelto!

7A

Comèdia: Catherine i Yann conformen un matrimoni feliç des de fa anys. No obstant això, des que ell va vendre el seu negoci viu per als seus bonsais. 83 min.

E

Earwig y la Bruja

Animació: Earwig, una nena de 10 anys, té l’habilitat de manipular els altres per tal que tots facin el que ella vol. 82 min.

El año de la furia 7A

16A

Drama: Al convuls Montevideo de 1972, Diego i Leonardo, dos guionistes de televisió, lluiten per mantenir la seva integritat profession­al. 101 min.

El fotógrafo de Minamata

12A

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos

12A

Fantàstica: Incapaç d’ajudar el Thorin, el Bilbo és obligat a prendre una decisió. 144 min.

El inglés que cogió la maleta...

SC

Drama: Tom Harper, un jubilat de 90 anys la dona del qual acaba de morir, inicia una emocionant travessia. 86 min.

El olvido que seremos

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El otro guardaespa­ldas 2 12A

16A

Comèdia: Michael Bryce prova de portar una vida pacífica, però no pot evitar unir-se a Darius i la seva esposa Sonia en una missió al llarg de la costa d’Amalfi. 100 min.

El padre

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El poeta i l’espia

12A

Biopic: Any 1936. Giovanni Comini acaba de ser ascendit a federal, el més jove d’Itàlia, gràcies al seu mentor, Achille Starace.106 min.

El viaje de Chihiro

APTA

Drama: El barri novaiorquè­s de Washington Heights s’il·lumina. El flaire d’un cafetó calent flota a l’aire. 144 min.

En un lugar salvaje

12A

Drama: Edee Holzer decideix deixar enrere la vida social per embarcar-se en una existència solitària en els remots paratges muntanyenc­s de Wyoming. 89 min.

Este cuerpo me sienta de muerte

Comèdianeg­ra:Unassassíi­ntentamata­rlaMilliei­totsdosesd­esperten en el cos de l’altre. Té 24 hores per recuperar el seu cos. 101 min.

Expediente Warren: Obligado por el demonio

16A

16A

Terror: Una esgarrifos­a història de terror, assassinat­s i un mal desconegut commociona uns experiment­ats investigad­ors. 112 min.

F

Fast & Furious 7 (2015) 16A

Acció: Deckard Shaw buscar venjar-se de Dominic Toretto i la seva família per la mort del seu germà. 137 min.

First Cow

12A

Comèdia dramàtica: En la dècada de 1820, un cuiner és contractat per una expedició de caçadors de pells a l’Estat d’Oregon.121 min.

G

Gaza mon amour 12A

Drama: Gaza, època actual. Issa és un pescador de 60 anys enamorat en secret de Siham, una dona que treballa com modista en el mercat local. 87 min.

Godzilla vs. Kong

12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

Guardianes de la Noche, la película: Tren infinito 16A

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

H Hijos del sol 12A

Drama: Ali i els seus tres amics treballen per mantenir les seves famílies fent petits treballs i cometent delictes menors. 98 min.

Historias lamentable­s

12A

Comèdia: Don Horaci sorprèn els seus convidats amb la seva sorprenent reacció davant el regal que li han fet. 119 min.

Human Life

12A

Documental:Encaraques­iguiambdif­icultatsoa­fectatspel­sofriment,

APTA

Animació: Maya i Willy s’endinsen en una nova aventura secreta, on es troben a la cura d’un orbe sagrat. 100 min.

La casa del caracol

16A

Thriller: L’escriptor Antonio Prieto decideix passar l’estiu a un poble de la regió muntanyenc­a malaguenya, on espera trobar tranquil·litat. 103 min.

La violinista

7A

Drama romàntic: Karin és una famosa violinista que es veu obligada a abandonar la seva carrera profession­al a causa d’un accident. 118 min.

Les cròniques de Fabulàndia

APTA

Animació: El Senyor Mussol llegeix cada matí Les Cròniques de Fabulàndia. La senyoreta Clara, el senyor Corb i la resta formen una divertida comunitat. 80 min.

Lola

12A

Drama: Lola, de 18 anys i transsexua­l, s’assabenta que finalment pot sotmetre a l’operació de reassignac­ió de gènere. 87 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Los traductore­s

12A

Thriller: Nou traductors, de nou nacionalit­ats diferents, són contractat­s per traduir una trilogia, i han de romandre tancats sense contacte amb el món exterior. 105 min.

M Maldita jungla 12A

Comèdia: Elliot, un jove aventurer i antropòleg ingenu, va Guaiana a la recerca dels misterioso­s Otopis ocults. 91 min.

Minari. Historia de mi familia 7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

N

Nadie 18A

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min. 7A

Comèdia romàntica: El Joel descobreix que la Clementine ha fet que esborrin de la seva memòria tots els records de la seva tempestuos­a relació. 108 min.

Otra ronda

P

Perifèria

16A

APTA

Documental: Xavier Valls va ser l’arquitecte que va elaborar el Pla Popular, una experiènci­a pionera de participac­ió ciutadana.83 min.

Poliamor para principian­tes

12A

Comèdia: Satur i Tina són un matrimoni en què ella aporta els diners i ell s’ocupa de la casa i el nen. El problema és que el nen, Manu, ja té 28 anys. 97 min.

Q

Queridos vecinos 16A

Drama: En un petit barri familiar als afores de Roma, l’alegre calor de l’estiu camufla una sufocant atmosfera d’alienació. 98 min.

R

Raya y el último dragón

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Rondinaire: El conte d’un bruixot

APTA

Animació: Passar les vacances d’estiu a l’increïble parc d’atraccions de l’àvia Mary ha estat sempre una experiènci­a molt emocionant. 97 min.

S

Shorta. El peso de la ley 16A

Acció: Talib, un jove immigrant de segona generació, entra en coma estant sota tutela policial, i mor. 108 min.

Siervos

12A

Drama: Any 1980. Michal i Juraj són estudiants de Teologia en un seminari de Txecoslovà­quia. 80 min.

Solo una vez

16A

Drama: Laura, una psicòloga del servei d’atenció per a dones que pateixen violència de gènere, és assetjada pel marit d’una pacient. 80 min.

Spiral: Saw

18A

Terror: El detectiu Ezekiel Banks i el seu company novell prenen les regnes d’una investigac­ió sobre una sèrie d’esgarrifos­os assassinat­s. 93 min.

Sueños de una escritora en Nueva York

7A

Drama:NovaYork,anys90.Joannasomi­aenconvert­ir-seenunagra­n escriptora. Aconseguei­x feina en una agència literària. 101 min. 12A

Biopic: El 1939 Henrik Kauffmann és l’ambaixador danès a Washington. Quan comença la Segona Guerra Mundial, la situació es torna crítica. 115 min.

Tiburón blanco

12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tom i Jerry

7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

U

Un lugar tranquilo 2 12A

Terror: Després dels fatals esdevenime­nts succeïts en el passat, la família Abbot s’ha d’enfrontar als perills del món exterior mentre lluiten en silenci per sobreviure. 97 min.

Un pequeño contratiem­po

7A

Comèdia romàntica: Teddy és un jove acostumat a deixar-ho tot per a més tard, ja que pensa que té tot el temps de món. 94 min.

Una joven prometedor­a

16A

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain