La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un Mobile de transició assenta les bases de la recuperaci­ó

El protocol sanitari i l’impuls del sector local sostenen l’atípica edició estiuenca

-

La ciutat estrenarà al setembre el seu BCNMarket, la plataforma digital que neix per aglutinar l’oferta dels comerços locals amb l’objectiu de competir amb les grans plataforme­s en línia.

La imminent posada en marxa va ser anunciada ahir, a la presentaci­ó d’una nova campanya de comerç de l’Ajuntament en una compareixe­nça en què van participar la tercera tinent d’alcalde, Laia Bonet; la regidora de Comerç, Montserrat Ballarín;

el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, i el de Barcelona Comerç, Salvador Vendrell. El projecte, desenvolup­at per Manzaning juntament amb Tiendeo, està en fase d’adhesió de comerços, si bé ja s’han fet algunes proves en zones de la ciutat, com l’eix comercial de Sagrada Família. “Fa un any que vam començar a parlar d’aquest projecte”, va recordar Bonet, que va assenyalar que la plataforma dotarà els comerços de la ciutat una nova eina amb què competir amb grans multinacio­nals globals, aportant qualitat, proximitat i sostenibil­itat.

La nova plataforma permetrà fer comandes a través de WhatsApp, pagar a la botiga física o en línia; i també recollir els productes de manera presencial o, si es prefereix, rebre’ls a domicili.

Pel que fa a la nova campanya comercial, “Comprar a prop”, es posarà en marxa el 6 de juliol. “La primera que vam posar en marxa va funcionar molt bé, ara comença aquesta que posa molt d’èmfasi en el valor emocional”, va sentenciar Ballarín.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain