La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tot tancat a les 0.30 h i sense ball a les festes

-

a les 0.30 hores.

El lleure nocturn pot continuar obert fins a les 3 h?

Podem reservar una taula per a 12 persones en un restaurant?

M’agrada fer esport d’hora en un parc al matí. Que està permès?

n

Tampoc. Els interiors ja eren tancats i barrats i ara les terrasses i espais a l’aire lliure hauran de tancar a les 0.30 hores.

n

El nombre màxim de persones que es poden reunir, tant en un espai públic com privat, són 10. De tota manera, el màxim de comensals per taula a dins dels restaurant és de 6 i de 10 a l’exterior, excepte si pertanyen a la mateixa bombolla de convivènci­a.

n

Sí, però sempre després de les 6 h. El Govern ha recomanat als ajuntament­s que tanquin l’accés als parcs i platges des de les 0.30 h fins a les 6h.

n

No. Només tancar a les 0.30 hores. Els aforaments queden igual com estaven: 50% en interiors i 100% a l’exterior. n

Sí, sempre que el nombre de persones que hi participin no superi les 10 a tot estirar. Fins i tot si la festa es fa a l’aire lliure. Només es pot superar aquest nombre de reunits si tots els participan­ts són part de la mateixa bombolla de convivènci­a.

L’hostaleria té cap restricció addicional?

És l’aniversari del meu fill. Que pot convidar els amics a casa per celebrar una festa?

Deles0.30hales6hm’he de quedar a casa?

n

No. No hi ha toc de queda, però és una mesura que la Generalita­t ha encarregat als seus serveis jurídics perquè l’estudiïn, després que els tribunals l’hagin aprovada a València. De tota manera, en aquesta franja horària serà tot tancat i l’accés a parcs i platges també estarà del tot restringit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain