La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘El hormiguero’ fa història i tanca la temporada més exitosa

El programa ha acumulat una mitjana de 2,8 milions d’espectador­s

- REDACCIÓ Barcelona

El hormiguero 3.0 va tancar dilluns la temporada amb unes magnífique­s notes de final de curs. El programa d’Antena 3 presentat per Pablo Motos ha aconseguit un altre rècord: aquesta temporada ha estat la més exitosa de la seva història amb una quota de pantalla d’un 16,6% i una mitjana de més de 2,8 milions d’espectador­s, cosa que converteix el programa d’entretenim­ent en líder de la seva franja durant

L’espai d’Antena 3 fa set anys consecutiu­s que és líder a la seva franja horària i ha tingut uns 200 convidats

els últims set anys consecutiu­s. I és que de les deu emissions amb més quota de l’espai, sis han tingut lloc aquesta temporada.

El dijous 1 de juliol el programa va marcar el seu millor resultat històric amb un 24% de quota de pantalla amb la visita de Pablo Díaz, guanyador de Pasapalabr­a .En prime time , el programa va aplegar una mitjana de 2.970.000 espectador­s. Per comunitats, l’espai d’Antena 3 aconseguei­x els millors resultats a Múrcia (20,1%), Castella i Lleó (19,6%), València (19,4%), Madrid (19,2%), Castella-la Manxa (18%) o Andalusia (17,3%).

El programa conduït per Pablo Motos culmina la quinzena temporada amb la visita de gairebé 200 convidats. Ha rebut per primera vegada al plató l’expresiden­t del Govern espanyol, Felipe González; l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, o creadors de continguts com The Gregf, Aida Domenech Dulceida o María Pombo.

Motos acomiadava dilluns la temporada amb aquestes emotives paraules al plató: “Aquest any ha estat un any molt dur; la nostra missió sempre ha estat recarregar-vos d’alegria, el material de què està feta l’esperança i que necessitar­em amb molta quantitat per reconstrui­r tot el que ha destruït la covid. Consell: no confiïs en la sort; treballar de valent és el que farà que tinguis sort. Gaudiu dels afectes, que és el veritablem­ent important. Passeu un bon estiu”. El programa tornarà el dilluns 6 de setembre amb una nova temporada i el repte de superar les seves xifres més espectacul­ars.c

 ??  ?? El programa tornarà al setembre amb una altra temporada
El programa tornarà al setembre amb una altra temporada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain