La Vanguardia (Català-1ª edició)

La Fundació Gresol premia l’excel·lència contra la pandèmia

El director de ‘La Vanguardia’, Jordi Juan, és un dels deu guardonats

- REDACCIÓ Barcelona

El director de La Vanguardia, Jordi Juan, va ser una de les personalit­ats premiades ahir a la nit a la XIV edició dels premis Gaudí Gresol a la notorietat i l’excel·lència que es van lliurar a Reus en un acte amb la presència de l’alcalde de la localitat del Baix Camp, Carles Pellicer; del president de la Fundació Gresol, Emili Correig, i de la presidenta d’El Círcol de Reus, Patrícia Terradella­s.

Jordi Juan, director de La Vanguardia des del març del 2020, va ser distingit amb el premi en la categoria de Periodisme pel seu lideratge en la conversió digital i la integració de redaccions del diari en aquesta era de canvis en els mitjans de comunicaci­ó.

En el seu discurs Jordi Juan va dedicar el premi a la redacció de La Vanguardia, de què va destacar la seva qualitat i dedicació demostrada especialme­nt durant la pandèmia.

Un altre periodista del Grup Godó, Jordi Basté, presentado­r a l’emissora RAC1, també va ser reconegut a la gala.

Basté, Campistol, Salán, Camps, Salas-Salvadó, Marsó, Rossell i Ramis també són reconeguts

Basté, director del programa El món a RAC1, el programa de matins amb més audiència de la ràdio a Catalunya els últims anys, va rebre el premi en la categoria de Ràdio.

La resta de guardonats per la seva notorietat i excel·lència de la Fundació Gresol van ser el doctor Josep M.

Campistol (Medicina), Núria Salán (Tecnològia), Esteve Camps (Arquitectu­ra), el doctor Jordi Salas-Salvadó (Català Il·lustre), Sílvia Marsó (Arts Escèniques), Marina Rossell (Música), l’equip femení de futbol del FC Barcelona (Esports) i Llucia Ramis (Literatura).c

 ?? XAVI JURIO ?? Tots els guardonats ahir amb els Gaudí Gresol a la gala de Reus
XAVI JURIO Tots els guardonats ahir amb els Gaudí Gresol a la gala de Reus

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain