La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Li devia la victòria a l’equip”

Reaccions Pogacar somriu i Mas parla d’un dia “molt dur”

- X.G. LUQUE Saint-Lary

“Li devia aquesta victòria a l’equip, que ha treballat tot el dia de manera impecable”, va declarar Pogacar després de la victòria. “Era l’etapa més difícil del Tour, ha estat una jornada excepciona­l. L’última pujada es feia interminab­le, però m’he trobat bé tota l’estona. Ara espero la pròxima etapa amb impaciènci­a, però l’objectiu serà defensar el mallot groc i no entrar en zona vermella en cap moment”, va explicar.

Pogacar va tenir grans elogis per a Vingegaard, de qui va dir que “corre de manera admirable, ha mostrat caràcter” i va aventurar que “encara millorarà els pròxims anys”. També va repetir, com és norma en aquests casos, que “el Tour no està acabat fins a París, sempre hi pot haver un cop de mala sort: toco ferro”.

Per la seva banda, Enric Mas va reconèixer que havia estat “un dia molt dur, no he trobat el ritme en cap de les pujades, he patit tota l’estona”. El líder del Movistar va agrair l’ajuda de Miguel Ángel López i va assenyalar que “potser l’únic moment en què he recuperat una mica les sensacions ha estat als últims deu quilòmetre­s, després de la feina d’en Miguel Ángel. Allà havia d’agafar el grup d’Urán i he arribat a tenir-los a vint-i-pocs segons, però al final he cedit una mica més. Ha estat un dia molt dur, molt dur”, va repetir.

Pello Bilbao va explicar que “la general està decidida, això ho vaig tenir clar des de la primera setmana. Pogacar és superior, ho controla tot i sembla que de vegades va jugant

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain