La Vanguardia (Català-1ª edició)

La consultora de comunicaci­ó LLYC ultima la sortida a borsa

La demanda per a l’ampliació de capital va ser cinc vegades superior a l’oferta

- REDACCIÓ Barcelona

La consultora de comunicaci­ó i afers públics LLYC està ultimant la sortida a borsa, que preveu per a la segona part d’aquest mes després de l’ampliació de capital de 10 milions d’euros que va fer la setmana passada. La companyia, coneguda fins fa dos anys com a Llorente & Cuenca, té actualment més de 600 treballado­rs a 16 oficines repartides entre Europa i Llatinoamè­rica.

LLYC, que sortirà a cotitzar en el BME Growth, va rebre una sobresubsc­ripció de l’ampliació de capital, en què la demanda va ser 5,1 vegades superior a l’oferta, tal com es recull a l’addenda al document informatiu d’incorporac­ió al mercat. D’aquesta manera l’ampliació de capital ha estat subscrita per 1.520 nous inversors, majoritàri­ament family offices espanyols, segons explica la pròpia empresa. Entre aquests destaca Global Portfolio.

Com a resultat de l’ampliació de capital, la societat passa a comptar amb més d’11,6 milions d’accions amb un preu de referència de 9,39 euros per títol. Aquestes magnituds situen la valoració dels fons propis en més de 109 milions d’euros.

El repartimen­t accionaria­l després de l’ampliació queda amb un 81,21% del capital en mans dels socis profession­als de LLYC –incloent-hi l’autocarter­a–, mentre que el 18,79% restant pertany als nous accioniste­s. Les accions que circularan

L’empresa tanca una ampliació de capital per valor de 10 milions d’euros amb sobresuscr­ipció

lliurement a borsa una vegada l’empresa comenci a cotitzar s’espera que siguin equivalent­s al voltant del 9% del capital.

L’empresa de comunicaci­ó informa que amb els fons obtingut es finançarà part del pla de creixement, via orgànica i inorgànica. L’objectiu de la consultora és duplicar el negoci en els propers quatre anys i assolir uns ingressos de 100 milions d’euros a tancament del 2024.

LLYC va néixer el 1995 amb tres empleats i avui disposa d’una plantilla de 600 treballado­rs. José Antonio Llorente, soci fundador i president de l’empresa, destaca que la sortida a borsa mostra el “caràcter pioner de LLYC i la seva capacitat d’anticipaci­ó”. Llorente afegeix que “LLYC representa una oportunita­t per als inversors interessat­s en formar part d’un sector de futur que en els últims anys ha evidenciat la rellevànci­a que té en una societat en la qual qualsevol actor s’ha de relacionar amb el seu entorn d’una manera més equilibrad­a”.

LLYC és una companyia global ja que té presència a 13 països a través de les 16 oficines pròpies. L’empresa a més té acords de col·laboració amb socis locals en diferents països d’Amèrica Llatina, unes aliances que consoliden el seu lideratge a la regió, segons explica un comunicat de la pròpia firma.c

 ?? L. ?? José Antonio Llorente és el soci fundador i president de l’empresa
L. José Antonio Llorente és el soci fundador i president de l’empresa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain